Imorgon gäller det!

Väskan är packad. Solglasögonen är med och jag är laddad. Imorgon åker vi.
- L.A here we come!

så jääävla gött.

Puss på er

Älskling


min fina pojkvän ♥


It's been a while

Pluggat som en gris nu! Om jag har räknat rätt så skall jag från och med imorgon ha hunnit med 4 inlämmningar, 1 artikel och 2 prov denna vecka. Inte dåligt för att vara mig. Jag hatar nämligen att plugga. Samtidigt är det inte långt kvar till studenten så det är bara att bita i det sura äpplet. Skulle vara snörpligt att snubbla nu när målet är så nära. Imorgon är jag i skolan klockan 8.30 för att göra mitt första prov. Sedan har jag mitt andra vid 1. Däremellan ska jag finputsa min artikel och hinna med en sväng förbi Lindex. Därefter snabbt in och växla pengar sedan på kvällen åker jag upp till Tjörn. Då tar jag fan officiellt semester. På söndag åker vi!
Iiiiih!

Håkan Hellström - För en lång lång tid


Come to me



Arbete pågår

Sitter just nu på textkommunikationslektion. Jag har precis skrivit klart en krönika med rubriken "Flyttlasset går snart". Inte vidare fyndig men allt annat är mer än läsbart så det blir nog bra i slutändan. Just nu skriver jag på min debattartikel om alkohol. Tänkte lämna in den idag. Den ska vara inne nästa vecka men då är jag ju inte hemma. Jag har inte riktigt fattat det ännu. Började ta fram lite saker smått igår. Funderar lite över när jag ska ha tid att tvätta då jag inte vill ha något plugg som ligger efter mig när jag kommer tillbaka :) Det blir nog dagens fundering.


Dagens


Bild: Marliyn Monroe

USA

I'm going to USA. Redan på söndag faktist. Herrjävlar i min låda vad det ska bli kul. I förra veckan började vi seriöst leta efter flygbiljetter och slog på alla möjliga bolag. Vi har nog ändrat oss tio ggr(!) om. Bokat, avbokat, reserverat vi har gjort allt. Nu är iallafall biljetterna beställda. Ingen återvändo och på söndag drar jag, Freddan och papi till USA närmare bestämt till Los Angels. Kan ju inte säga annat än det ska bli förjävla gött! Hejdå snö och hej sol :)
 
P.S igår kom papi hem med en ny resväska till mig. Den var grön. Hoho grönt är skönt :) 


Bild: Jag får nästan plats i min nya resväska.

My weekend

Hej hopp :) Lugn helg. Jag har precis kommit hem från barngympan. Den började idag ser ni.  Igår jobbade jag och myste med pojkvännen. För övrigt slog han i mig nhl x antal gånger. Kändes som ett nytt rekord. Sedan känns det som att allt omkring börjar lugna ner sig. Min egna lilla partyprinsessa har ju brutit revbenen :/ Ska alldeles strax ut för att övningsköra sedan blir det plugg. Oh nej jag tänker inte belöna mig själv med en bra film för det vet jag hur det gick med förra gången. Alltså jag sket i att plugga på x antal saker och satta på filmen. Inte bra!

Hej så länge :)

Vilken dag!

Hejhej :) Vilken härlig dag det har varit. Snön faller i och för sig rätt hårt utanför och det var mega kallt när man gick hemifrån bussen men vad gör det när man har haft en grymmedag i sig? Bara två lektioner idag tack vare att vi ska spela in ett repotage. Det fick jag och Kalle ordnat på lunchen. Därefter så åkte jag hem till Moa för att planera barngympan vilket var grymt roligt! Efter det skulle hon på Göteborgs hourseshow så drog jag till café nyfiken och fika med Emelia, Martina och Jasmine. Jasmine var brun och fin vilket inte är så konstigt då hon varit i Peru i en månad. Den lyckoste :) Nu är jag hemma och jag har ett arbete att göra, lite att plugga inför två prov samt. skriva vidare på min krönika. Det gäller att ligga i! Först ska man bara klara av att ta ur diskmaskinen och vika lite tvätt. Sen tror jag att jag belönar mig själv med en bra film :))

 

Bilder: Emelia, Jasmine och gruppbild på det allra bästa flickorna :)

Dagens outfit


Ullkappa - Gina tricot
Jeansjacka - Only
Sjal - H&M
Väska - Wasséns

Dagens

'
Bild: Scen ifrån Dirty dancing
bildkälla

Early morning

Hej å hå :) Tidig morgon idag. Börjar med Engelska C och sedan har jag bara en lektion till. Sen är man fri :) Eller fri och fri. Jag ska träffa Moa för att planera barngympan och sedan fika med Emelia och Jasmine. Jasmine kom nyligen hem ifrån en månads vistelse i Peru. Å man what I have missed her! Måste berätta om igår förövrigt. Min kära pojkvän skulle spela innebandy. Kul tänkte jag och tog med mig en bok. Sedan när vi väl är där träffar jag verkligen en urgullig tjej vid namn Johanna. Plötsligt blev det inte alls som jag tänkt mig. Utan jag satt där och hade riktigt trevligt. Jag älskar verkligen att träffa nya människor! :))

Onsdag

Textkommuniktion och prov senare idag. Det kan ju nästan inte bli bättre! Ialska snart ringa lindex för att boka tid för intervju och sedan måste jag börja på min krönika. Sedan är det en debattartikel som ska vara klar nästa vecka.. Det gäller att ligga i!


Bild: Reese Witherspoon

9 månader


Igår hade jag och min älskade pojkvän varit ihop i 9 månader :)
Så vi gjorde hamburgare och käka kladdkaka. Mysigt :))


 


Dagens


Ashley Olsen

Travel


lånad härifrån

Borås




Det var lite svårt att hitta stället men skam den som ger sig. När jag satte min fot innanför dörren kände jag att här kunde jag nog hitta en balklänning... För övrigt blev jag helt kär i en brudklänning. Precis som vanligt.

090216

Så var det dags för skolan igen. Jag börjar med mediakommunikation precis som vanligt. Känns som att allt kommer börja gå i samma hjulspår nu igen. Tur att jag och papi ska till Borås sen för att kolla på balklänningar. Skönt avbrott i vardagen.


Helgen


Nya glajjor

Ett rosa paket! Vad kan det innehålla?

Ett hjärta :) Tack älskling!

Säg det med choklad

Gomorron

Alo :) Hur mår alla? Förhoppningsvis lika bra som lilla jag :)) Vaknade nyss. Ska alldeles strax slänga i mig lite frulle tänkte jag. Å kaffe cause that's just lovely <3 Sista lovdagen idag. Usch! Nä nu får resa mig ifrån sängen. Vi hörs sen. Langar lite bilder ifrån helgen som gick. Det låter väl bra?

Puss&Kram
/ J


Today

Puh. Kom nyligen hem ifrån jobbet. Fått så mycket gjort idag så det blir en rätt skön arbetsdag imorgon :):) Lite avundsjuk på min arbetskollega som skulle på maskerad idag. Jag vill också klä ut mig! Ni kommer väl ihåg när man var liten och alla hade maskerad? Jag kommer ihåg en av mina maskerader. Jag hade en rosa prinsessklänning och inbakad fläta. Usch vad jag hatade den inbakade flätan! Jag tyckte inte alls om den. Det gör jag fortfarande inte. Jag gillar mer att ha mitt hår utsläppt. Iallafall. Då när man var liten var det flesta killar utklädda till antingen tjuv, polis eller cowboy. Medans tjejerna var utklädda till prinsessor, popstjärnor eller ett djur. Håller ni inte med? Gud va kul man hade. Maskerad känns ju inte lika krystat som en middag. Nåt att fundera på till nästa födelsedag? Även fast det är evigheter kvar.. Men det hade varit kul! Ikväll blir det till att mysa med familjen, kinamat och en bra film. Kan inte bli bättre! :)) Imorgon är det alla-hjärtans-dag och jag känner att jag vill göra nåt speciellt för min älskling. Måste komma på nåt bra. Dagens fundering :)) Hjärnan mår ju bra av lite gymnastik så att säga. Jag tror även att jag hittat den perfekta klänningen. Halleluja! Nästa projekt: frisyr.

Puss&Kram
/ J


Naomi Campbell


Bild: Naomi Campbell
bild lånad här

Naomi Campbell föddes den tjugoandra maj 1970 i Streatham i England. Hon blev som 15-åring upptäckt under en shoppingrunda. En av hennes största meriter är att hon var den första svarta kvinnan som prydde franska och brittiska vouge. I början av 1990-talet ingick hon i Big Six tillsammans med Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Christy Turligton, Linda Evangelista och Kate Moss. På senare år har hon lanserat parfymer under sitt egna namn och de är väldigt populära. Naomi har inte bara testat på modelljobben utan även skrivit boken "Swan" som mottogs väl. Ett par år senare släppte hon även fotoboken "Naomi". Hon har även testat på att stå framför kameran och man kan se henne i filmer som Cool as ice, The night we never meet och Den nakna sanningen.  Hon har även släppt ett album som heter Baby Woman som såldes i ca. 1 miljon exemplar världen över.

Man kan ju inte säga annat än att hon verkar vara väldigt talangfull!

Dagens


Bild: Heidi Klum och Seal
bild lånad här

My day

Hej alla glada :)
Sitter här nu och är nyduschad och fräsch. Passade på att ta ett bad förut. Jag kände att jag var värd det då jag jobbade över idag. Det var första gången men det var ju för att omständigheterna var så. Förutom det som jag egentligen inte ska klaga på då jag gjorde det jag bör göra imorgon och nu slipper. Så var det överstökat och stryket ifrån listan :):) Förövrigt imorgon är det min sista lovdag. Helt sjukt. Varje lov är det samma visa och jag funderar över vart jag gjort av det? Vad gjorde jag? Jag har ändå varit rätt aktiv tycker jag. Genom att ta det lugnt, umgås med pojkvännen, leta balklänning, jobba och städa. Inte illa pinkat va? Jag är rätt rastlös av mig. Det är ju skönt att slappa ibland det ska man inte sticka under stolen med men när det blir lite för slött då måste jag bara göra något. Så imorgon ska den jävla väggen bli målad... Bara så ni vet! Sen blir det nog bio med mamsen och en sväng förbi gymmet. Dock inte i den ordningen. Nu ska jag hämta kaffe och sedan ringa Moa. Planering för barngympan - check!

Puss&Kram
/ J


Fjärde dagen på lovet

Hej hopp :) Idag ska jag jobba. Alldeles strax ska jag slänga i mig lite frulle, en kaffe å sedan åker sminket på. Jag börjar jobba klockan tolv så det är verkligen dags att sätta fart!

Puss&Kram
/ J

Dagens


Bild: Gisele Bundchen
Källan hittar ni här

Tyra Banks

Bild: Tyra Banks
Källa: hittar du här

Tyra banks föddes den fjärde December 1973 i Inglewood i delstaten Kalifornien USA. Hon blev som liten mobbad för sin längd och smala gestalt. Trots hårda ord ville hon testa lyckan inom modellvärlden och som 17-åring hoppade hon av high school och sökte sig till Elite Models Managment som hon sedan fick(!) ett kontrakt med. Inte långt  därefter reste hon till Paris trots att hon blivit antagen till UCLA och USC. I Paris fick hennes karriär en riktigt snabb start och hon spåddes bli den nya Naomi Campbell. Hon har även hunnit med att jobba för Victorias Secret och prytt omslag som Sports Illustrated. Där hon faktist var den första svarta modell som prydde omslaget både för Sports Illustrated 's swimsuit edition och Victoria's Secret catalogue. I början av 1990-talet kunde man se henne i Fresh prince bell air och i filmen  Coyote Ugly. Idag är hon programledare för American's next top model och har även en egen talkshow.

Jag ser ju smart ut!

  

Jag brukar vanligtvis till vardags använda linser. Optiker rekommenderar dock att man bör använda glasögon 2-3 ggr i veckan för att låta ögonen "andas". Det flesta linser idag andas fast ibland så går det ju snett. Om man kanske får in något i ögat och gnuggar på linsen flera ggr kan det i värsta fall som i mitt fall sluta med en ögoninfektion. Jag gjorde inget extra ordinärt förutom att strunta i att det gjorde ont i ögat och satte in linserna. Mycket dumt gjort kan man tänka nu i efterhand. För att lättast undvika detta är det smartast att använda glasögon då och då. Detta för att  just låta ögonen "vila". Idag finns det så många snygga bågar så inte är det fult med glasögon nejnej! Snarare tvärtom. Hur många är det inte som köper glasögon med fönsterglas? Många kan jag intyga :) Ett stort + är ju även att man ser riktigt smart ut. Perfect. Jag fick iallafall beställt ett par bågar och det landar nog i min hand om ca 2 veckor. Längtar! 

I ♥ my boyfriend



Titta vad jag hitta när jag klickade runt lite på internet :)
Visst är den söt?
Den kommer ifrån forever21 och du hittar den 
på: http://www.forever21.com/product.asp?catalog%5Fname=FOREVER21&category%5Fname=top&product%5Fid=2060277840



På jakt efter den perfekta klänningen

 
 
Idag har jag mami, lillasyster och även papi varit en sväng i stan med stora förhoppningar om att hitta den perfekta klänningen. Detta känns ju smått omöjligt då det finns så mycket fina klänningar! Vilken ska man välja liksom? Jag har dock inte hittat någon som jag får en "wow" känsla av och utbrister: DEN SKA JAG HA! Usch. Nu känner jag mig riktigt kräsen. Jag har väl varit inne i en tre- fyra affärer och provat ca 20 klänningar.. Den klänning som är på bilderna är en jag känner starkt för men samtidigt nja.. Jag vet helt enkelt inte. Det är inte lätt men jag menar vem har sagt att det skulle vara det? Sen så är det kanske ingen panik för balen är ju ändå om 3 månader och 19 dagar. No need to panic alltså.  

Tredje dagen på lovet

Hej hopp :) Nu är jag hemma igen. Jag ska snart slänga i mig en macka sedan blir det stan med lillasyster och mami :)) Idag tänkte jag som jag skrev igår hitta klänningen med stort K! Just wish me good luck :)


Bild: It's time to get serious!

Dagens


Bild: Gemma Ward

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer föddes den 25 Augusti 1970 i staden Rheinberg i delstaten Nordrhein-Westfalen i Tyskland. Hon inledde sin karriär med att vara ansikte utåt för det franska modehuset Chanel. Sedan dess har karriären rullat på och hon har prytt stora omslag som Vouge och Vanity Faire.  Hon har inte bara vandrat catwalken fram utan man kan även få se henne i filmen "Love acctually". Gift med regissören Matthew Vaugh sedan år 2002 och tillsammans har det två barn. En son vid namn Caspar Matthew och en dotter Clementine de Vere Drummond.  

Uppdatering: Jag fick inte använda bilden. Måste nog kika på det här med upphovsrätt så man inte gör något dumt. Källhänvisning kan nog vara något att tänka på nästa gång.

Andra dagen på lovet

Idag vaknade vi vid 11. Det känns alltid gött att gå upp innan tolv så man känner att inte hela dagen går till spillo. Upptäckte sedan att det var snö ute. Ett tjockt lager och det lyser ju upp fint :) Sedan började det snö. Först kom det yvigt med småsmå snöflingor sedan blev det mer långsamt och till sist dalade stora snöflingor ner. Mysigt :) Det blev även denna dagen en sväng till brevlådan, frukost, duscha och sedan åkte vi och handla. Därefter hem igen och lira lite fifa och nhl. Man ska inte överanstränga sig på lovet hähä ;D Imorgon åker jag hem och då blir det antingen till att övningköra eller hitta klänningen med stort K! Det börjar bli dags att hitta den känner jag.. Nu ska jag försöka spöa min älskling i nhl. Wish me goodluck :))
Puss&Kram
/ J


Natalia Vodianova



Natalia Vodianova föddes den 28 Februari 1982 i staden Gorky som idag heter Nizhny Novgorod.
Hon upptäcktes som femtonåring och gick då med i en modellargentur.
Efter en hel del casting ansåg en modellscout att hon hade stora möjligheter till att göra en strålande karriär. 
Det fanns bara ett krav: du måste lära dig engelska.
Vilket hon gjorde på 3 månader..
Man kan ju ju inte bli annat än imponerad!
Sedan när hon vid 17 års ålder blivit tillräckligt etablerad blev hon inskriven i Viva agency.
Hennes karriär som man inte kan beskriva annat än en askungesaga. Från att ha ingenting till att ha allt man kan önska sig.
Hon har varit ansikte utåt för Guccis parfymkedja där hon fick smeknamnet "supernova" tack vare hennes naturliga förmåga att ligga överst i topp i alla kampanjer.
Det är svårslaget. 
Jag hittade en bild ifrån hennes tid som Calvin Klein modell.
Visst är hon snygg?
Enjoy!

Dagens


Bild: Gemma Ward

Första dagen på lovet

Vilken dag. Riktig slapp. Största ansträningen idag var väl att stiga upp ur sängen. Å så promenaden till brevlådan förstås. Befinner mig just på Tjörn och jag kommer nog inte hem förräns på onsdag så som det ser ut nu. Lite "mini"-semester. Vilket känns gött. Sett "rånarna, spelat fifa och nhl. Jag blev spöad i båda.. Jag har även upptäckt vilken dålig förlorare jag blivit på sista tiden. Jäklar vilket humör och jag skyr ju inte direkt orden om man säger så.. Men det får man ta om man ska möta mig hähä. Nä nu är ska man väl snart nana. Sov gott :)

Fler saker att hinna med på lovet:
* sova riktigt länge
* jobba
* åka skridskor om man nu hittar dem vill säga ^_^
* träffa Nina
* träffa Emelie
* Utgång?
* se " i taket lyser stjärnorna" om 14-åriga Jenna ;D
* plugga...
* stirra upp i taket
* göra absolut ingenting
* inte känna ett enda jävla krav
* fira alla hjärtans dag
* hitta klänningen med stort K
* öppen för förslag

Dagens



I love sunday

I love sunday. Man kan sova riktigt länge utan att få dåligt samvete. Vilket jag gjorde idag och jag kände mig faktist otroligt nog som en annan människa när jag vakna. Underligt vad lite sömn kan göra med en. Efter en snabb frukost, dusch och klädbyte var jag redo att övningsköra. Idag gick det mycket bättre. Dragläge, parkering och att köra på stora vägen var nog det roligaste. Det går framåt så att säga. Efter det var det donken som gällde, en sväng i på maxi för att handla coca-cola ♥ å busskort. Där det otroligt nog var slut! Fan alltid ska det vara slut när man har som mest bråttom.. Tur att hemmakväll finns då. Sedan lämna vi bilen. å resten av kvällen vill jag inte gå in på men det löste sig kan man säga. Nu ska jag sova. Ska med en buss vid 07:10 å den vill jag inte missa så nu säger jag: Gónatt!



 


Breakfast at Tiffany's


Denna är jag sjukt sugen på att se!
Men det blir nog ingen film ikväll utan istället blir det melodifestivalen.
Tur att det finns choklad.

Listen!


You just must hear this. LOVELY!
Kan inte annat än att hålla med  Emilia de Poret..

Dagens


Det kommer en dag imorgon också

Upprepar det för mig själv igen och igen och återigen. För det kommer ju alltid en dag imorgon också. Idag har jag jobbat som en gris. Fixat och donat på lagret, hjälpt kunder och försökt men lyckades inte få kontakt igen med datorterminalen.  Man blir så sur när datorn lägger ner några minuter innan vi ska stänga så att man inte kan avsluta. Gah. Inser mer och mer hur beroende vi blir av alla tekniska "underverk" i dagens samhälle. Frågan är väl om det är bra eller dåligt? Det underlättar ju en del men som sagt när det strular så går det ju rent ut sagt helt åt helvete. Klurig fråga det där.

Efter åkte jag å papi till bilia sedan övningskörde jag. Det gick väl inte toppen bra, jag vet att jag kan bättre. Skyller på att att jag rent ut sagt haft en pissdag tack vare för lite sömn och mat.  Nu är jag hemma. Imorgon ska jag övningsköra så det blir nog inget med krogen för min del. Ska ta igen lite sömn, käka god mat och se en bra film. Funderar på att dra till videomix å hyra någon bra. Tips?

Dagens överraskning:
Mami som köpt en tröja på MQ och kommer in på jobbet
- Här! Räcker över den och fortsätter:
- Jag tyckte den var söt och så tänkte jag på dig, så jag köpte den
Återigen: Jag har en snäll Mami ♥


Just because it makes a lot of sense:
John Mayer - Daugheters

Vart tog tiden vägen?

Bra dag. Lovet började igår, chefen ringde mig kl. 10.34 och frågar ifall jag kan hoppa in å jobba för honom då han blivit akut magsjuk. Uek! Min arbetskollega är också sjuk så snäll som jag är hoppar jag in för honom. Det finns ju liksom ingen annan. Vilket resulterade i att jag och Anna fick väldigt mycket gjort. Underlättade lite för mig själv genom att göra lite sådant som jag alltid gör på lördagar då jag brukar jobb. Istället gjorde jag det idag så imorgon blir det en lugn dag på jobbet. Det tycker jag att jag är värd då det egentligen var tänkt att  idag skulle jag och min mami åka och kolla på balklänningar. Det ska vi istället göra på söndag. Jag har en snäll mami <3

Nu är jag nyligen hemkommen ifrån ett släktkalas för min farbror som fyllde 30-1 år och ja han börjar nog få lite åldersnoja(jag vet att jag skulle haft det iallafall). Jag skulle börjat titta igenom mina listor eller tänka efter vad man egentligen trodde att man skulle göra av sitt liv när man var runt 20... Sådant där som gör en lite nostalgisk och gråtmild över den antagligen förlorade? ungdomen. Hur som helst det var mucho trevligt och jag åt så mycket tårta att jag nästan sprack. Skämt åsido :) Stort ++ var att jag fick träffat min kusin som trots att vi bor så relativt nära varandra nästan aldrig ses. Vi lever väl alla våra egna liv men nu ska det bli ändrig på saken. Vi ska nämligen börja träna ihop. Soffpotatisen och arbetsnarkomanen vi kommer nog allt bli en fin syn(hähä, not ;D)
Nu finns det ingen mera att säga än gonatt och sov gott :)

Låttips: Rihanna ft. Justin Timberlake -Rehab

Vissa saker händer bara mig

Denna dagen har varit den sämsta på länge. Kanske inte sämsta men jobbigaste. Tidig morgon, avstängd väckarklocka som övergår i stress, vilket resulterar i att jag spräcker displayen, tråkig dag och tjöt med lärare som inte alltid förstår vad man pratar om.. En lång dag helt enkelt! Detta var som bortblåst när min underbare man steg innanför dörren vid fem-tiden. Han lurade bort mig fullständigt. Det har ju snöat idag och det var taskigt vägunderlag å jag trodde han var på Tjörn.. Tji fick jag! Han var redan på väg till mig och ville hålla kvar mig i telefon för att överraska mig när han steg in i mitt hem. Så blev det inte då jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka och bara ville försvinna i något litet hörn... Så jag avslutade snabbt samtalet och tårarna bara sprutade. Sedan hör jag hur jag det knackar på dörren.. Jag tänker vem kan det vara.. Det kan inte vara.. men jo det var min älskling :) Å där stod jag å såg ut som en tvättbjörn.. Självklart blev jag så glad att jag inte kunde göra annat än att pussa och krama på honom. Resten av kvällen blev jätte mysig. Vi lagade mat och bakade kladdkaka å nu tror jag faktist att det är dags att sova. Vi börjar åtta imorgon(!) Så gonatt och sov gott :) 


Kristallklart


Do what you feel in your heart to be right
- for you'll be criticized anyway.
You'll be damned if you do,
and damned if you don't.


Go(o)d morning sunshine!




Det här bilderna beskriver min morgon så jävla bra.
Kortfattad berättelse:
Jag försover mig
rusar till bilen
smäller igen bildörren
och pajar min mobiltelefons display
för att gå på en tjugo minuter lång lektion
när jag lika gärna kunde ha tagit det lugnt
sovit lite till och fått det ogjort...
+ det finns mer

That's all

Jo jag var ju på min pappas jobb förut. Vi pratade lite men det blev inte som man tänkt sig kan man säga och bättre lycka nästa gång. Man får leta vidare! Efter det tog jag mig hem å käkade lite, tittade lite på TV bla. "The hills" som jag tycker speglar relationer på ett mycket ärligt sätt. Det är ju ändå en realityshow såklart det är så(det har man ju inte tänkt alla gånger). Pluggat företagsekonomi och tjötat lite med Emelie. Känns jävligt bra att vi har hittat tillbaka till varandra. Att vi umgås mer och mer som vi gjorde förr :) Det har varit en bra dag och imorgon börjar jag klockan åtta med just: företagsekonomi. Det blir nog en härlig dag och efter det kommer min man hit :)  Så för att vara lagom fräsch imorgon känner jag att sängen kallar nu. Gonatt och sov gott!

Gå på känslan



Dagens begär


- Ett par denim leggings
Me want!

Dagens



Dagen efter måndag

Idag är det tisdag vilket innebär skoldag. Nu är det bara 2 hela skoldagar kvar till lovet då man är ledig på fredag :) Me like a lot ♥ Det har gått så sjukt snabbt. Idag på naturen har vi diskuterat universum och jag kan berätta för er att det tar ca. 8 minuter för ljuset att nå jorden. Det visste ni inte va? hihi. Efter skolan hade jag tänkt åka in till stan och lämna tillbaka det som inte satt helt perfekt men istället åker jag till pappas jobb efter skolan och förhoppningsvis diskuterar lite mer intressanta saker. Å snart börjar svenskan och jag tror faktist vi ska börja skriva noveller å det blir nog kul.

Have a nice day :)


 


Dagens



This weekend

Det har ju varit lönehelg. Detta kan man se i min gaderob som har blivit lite större och även på mitt rum som förändrats lite... Bilder ifrån min helg så att säga :) Det säger ju mer än tusen ord. Imorgon är det måndag och jag börjar inte förräns  vid ett. Lycka!


Jag på Ikea (Ikea i mitt ♥ för övrigt )


Ny klädhängare vilket kommer bli en sann följeslagare känner jag
(för övrigt ser man ett par av mina nya skor, de rosa i hörnet)

Jag slängde upp en väska som prynad.
Hissa eller dissa?

Vissa saker passade inte :(

Kiss and Make up

Allt från mig tjohej :)

RSS 2.0