Måndag

Överlevde nästan hela helgen utan åtkomst till internet. Uppdateringar kommer ikväll :)

Helgen är här nu :)

Idag ska jag ut på äventyr vill jag lova :))


Gårdagens bild


Så kan det bli ibland.




Våffeldag?

Usch usch, jag som älskar våfflor har inte ätit en enda våffla idag :(( Skall snart sätta mig ner och plugga lite smått. Naturprov imorgon och tja. usch.. Trött på att plugga! Helg, tack.

byebye


En vanlig dag

Jag är på topp! Klockan är 23.04 och nu sätter jag igång med pluggandet. Jag är grym! Naturvetenskap, vatten och musik. Kan ju inte bli bättre! Några instuderingsfrågor får jag allt hinna med idag också. Övningskört, städat rummet, rensat ut alla böcker, fjärrkontroller och onödiga saker mm. Jag blev lite fundersam då det känns dumt att ta dem till tippen, låter inte särskilt miljövänligt va? Så när jag var och handla förut såg jag en lapp om en loppmarknad som är i stort behov av grejor. Passar ju mig perfa! Ibland har man allt bra tur :)) byebye.
  

Nostalgi


Någonstans för länge sen


Disney Studios en liten bit utanför Paris 2004?


Morning

Gah. Jag känner att hela min hjärna är fylld av äckligt slem. Satans jävla förkylning. Ringde vårdcentralen för några dagar sedan då jag även haft ont i halsen, har en fruktansvärd hosta sedan två månader och feberfrossa. När jag förklarar symptomen, får jag till svar: Har du varit hemma och vilat dig? Svar: ja. Jag vill gärna ha en tid för jag mår helt enkelt inte bra, hade jag mått bra hade jag inte ringt och besvärat er. Jag fick ingen tid och jag kunde inte heller få komma senare i nästa vecka, för att få det måste jag ringa idag helst vid kl.06:01 för att säkert få en tid. Sedan ska man vänta vid telefonen. Hate it man. Jag gillar inte att vara sjuk.

Pancakes!

Jag älskar pannkakor. Därför blev det så att efter barngympan drog vi hem till Moa och fixade det. Mums :) Shalala. Abstinensen blev stillad så att säga. Jag ska snart packa min väska och sedan drar jag till Stenungsund i rödaste rappet. Freddan&co ska spela match emot en del kungälvsfolk. Det blir nog kul :) Förövrigt känns det som att jag just nu lever mitt liv i min väska, åh det känns jävligt skönt! :)) byebye.




 


Tiden bara rusar iväg

Det känns så ibland. Att tiden bara springer ifrån en bokstavligt talat. Idag har jag jobbat, gått en stund på TURmässan på svenska mässan och snart ska jag åka iväg till Moa för att planera barngympa. 

På jobbet var det behagligt tempo som gällde idag vilket är var skönt då jag känner mig halvkry, jag går på sparlåga känns det som :S TURmässan var himla kul faktist och ifall ni inte har planerat för morgondagen så är det något jag rekommenderar er att åka och titta på :))

Nu ska jag försöka börja på ett tal som jag ska hålla på nästa engelskalektion! Nervös? Om jag är, men det kommer jag över så fort jag kommit på vad jag ska prata om.. byebye.

Längtar till nästa helg :))


Home sweet home

Jag kom hem för en liten stund sedan. Jag slutade nämligen skönt nog redan klockan 12 idag. Otur att min pojkvän slutar halv fyra.. Lite segt att vänta i skolan så jag ringde papi som var snäll och hämtade mig. Lyx!  Vi åkte och handlade lite. Så nu sitter jag här med min kaffekopp och ska slänga ihop några frågor om energiomvandlare.. Vilket är riktigt kul eller lagom kul. Det är alltid bäst att börja i tid iallafall för provet är redan nästa vecka(!)

byebye/ J


Dagens outfit



Äntligen så känner man hur våren börjar komma :)

Escape

Det blev en lång idag. Den är inte heller slut än. Håller på och städar lite smått på mitt rum. Varför får jag alltid för mig att städa mitt rum vid läggdags? Det är inte konstigt att jag sover dåligt så som jag mixtrar med dygnet. Nio timmars sömn per dygn? Vem har egentligen tid med det? 

Spenderade som vanligt min dag i skolan. Det känns ironiskt och onödigt att komma till en lektion 1½ timma försent för att inse att: nej vi har inte fått någon ny uppgift att göra. Vi sysslar fortfarande med debattartikeln som jag lämnade in innan jag stack. Vilket var för hm.. snart mer än 2 veckor sedan? Suck. Den lektionen kändes inte värd att gå på kan jag säga er. En dispyt uppstod även mellan mig och min lärare. Funderar över ifall han har hittat sin lärarexamen i cornflakespaketet..

Efter skolan så träffade jag äntligen min lillasyster. Hon kom nämligen hem ifrån Afrika idag :)) Varmt och skönt hade hon haft det, gottegrisen! Lite solbränd och fina presenter hade hon också med sig hem till sin kära familj. Min lillasyster är verkligen en på miljonen :) Jag är även lite avundsjuk på henne för att hon har sett en livlevande Zebra! En dag ska jag ta mig till Afrika, kan du ge dig på!

Kvällen spenderades jag på Kodevallen tillsammans med Moa. Frös bokstavligt rumpan av mig men trevligt var det :)) Kaffe, en glad Moa och lite fotboll. Då är livet som bäst.

Nu ska jag fortsätta med min städning sen blir det sängen. Natti!


 


Material things

 



Saker som gör mig glad just nu:
 Vårkläder som man kan ha på sig utan att frysa rumpan av sig(!)  Det andra är att jag införskaffade mig en ipod när jag var i USA eller rättare sagt Freddan gjorde det. Priset? 7 dollar. Fast det var ju i en maskin med en sådan klo och han trixade väl mest på skoj men en ipod fiskades upp som fick följa med hem :)) Sedan att jag fick den visar ju också bara på att man har världens bästa pojkvän. Vad kan man säga? Ibland har man bra tur :)


La la land



Smile everybody :)



- En bild säger mer än tusen ord.

Flowerpower


Härlig bomullströja med söta blommor

P.S jagärklarmedallt så jag har inget att göra :))

Monday

hatar måndagar. Jag slutar även sent idag. Funderar på att åka in till stan sedan och gå en liten sväng på stan. Det var nämligen ett tag sen. Kommer inte ihåg när jag senast var i stan så det kanske börjar bli dags. Så det blir nog så :) Medialektion om två minuter. Tjingpling :)




Kvällen är ung

Igår var det livat vill jag lova. Igår befann jag och några goda vänner på Nordmanna bowling för att en bit god mat, bowla och dricka överlag. Allt detta för att Larsson fyller 19 år på Tisdag :) Grattis i förskott vännen. Ta vara på shootglasen! Till er alla ifrån mig stort tack för igår. Jävlar va dålig jag är på att bowla men dansa ser ni det kan jag :)
 Nu blir det till att grabba väskan, ut till bilen och sedan bär det av mot Stenungsund. Det blir Tjörn ikväll.

Förövrigt har jag inte hittat sladdjäveln ännu.


Kom ihåg!

Update: Så fort jag hittar sladden till min kamera så lovar jag att ni ska få se bilder ifrån L.A :))

Back to basic

Tjolevippen nu är jag hemma igen :) Resan var kanon! Langar bilder ikväll ifall jag orkar. Känner mig just nu helt jävla laggad. Klockan är  nämligen runt elva på kvällen i L.A . Jag vill bara hem och sova! Krypa ner under täcket och sedan att någon snälll person väcker mig och säger att allting bara är en mardröm. Naturkunskap kan kanske få mig att tänka på annat? Skulle inte tro det..

För övrigt så är min lillasyster i Sydafrika och har kikat på zebror. Dit ska jag också åka någon dag !


RSS 2.0