Hope?


 

D ä r   e l d e n   f a l n a r   m e n   f o r t f a r a n d e   g l ö d e r..


Stan

Kära blogg :)
Har aldrig gått upp så tidigt som jag gick upp idag på hela lovet (haha). Tog bussen in till stan och träffade Freddan för en fika :) Trevligt trevligt. Allmänt tjöt, kaffe (cöla för freddan) och kladdkaka (just lovely)
Hann med en liten titt på stan också. Fick inhandlat en vit sjal (kommer passa überbra till sommarn) Om det blir någon sommar? :S Regn, regn, regn? Vi kollade även runt lite överallt och ingenstans resten av dagen. Ikväll blir det vin med tjejerna. Kommer nog bli trevligt :) Nä, nu har jag bråttom. In i duschen, packa väskan och springa ner till bussen (Y)  

Puss&Kram
/ J

Resefeber!

Kära blogg :)
Åh. Jag drömde en sån underbar dröm inatt. Jag drömde att jag gick långsamt fram på en sandstrand, vinden den fläktade ljuvt och man hörde vågornas brus. Jag hade solblekt hår, var underbart brun och en blomma i mitt hår. Framför mig fanns dagen och alla dess möjligheter. Sola, bada eller bara ta det lugnt. Så fortsatte den underbara dagen. Jag var lycklig och tillfredställd med livet. Jag hade ett avspänt leende på läpparna.. medans jag sörplade på en hallonröd daquriiy :) JAG VILL UT OCH RESA ! Jag vill upptäcka världen..

Lev för stunden


Puss&Kram

/ J

God morgon

Kära blogg :)
Har nyligen vaknat och fördröjer tiden genom att sitta här. Väntar på att mitt kaffe (mmm) ska bli klart sen ska jag kasta mig in i duschen. Mådde verkligen hemskt imorse! Blir inte bättre av att en jävla väckarklocka (jag vet inte var) börjar tjuta som en siren (!) Jag vet inte ens om det är en väckarklocka? :S ringer lite då och då när "den" känner för det typ. Vet inte vad som händer den här dagen. Skulle träffat Jasmine så får ringa henne sen. Sen vet jag att jag ska städa hos rut. Pengar det gillar vi :D


Puss&Kram
/ J

Boknörd?



haha, där ser man.
Gå du också in och gör testet
bara att klicka på länken.
Vad väntar du på?
GOO !

- Good luck :)

Sötnöt

image80

Kära blogg :)
Blev en sväng till stan idag med denna sötsaken; Lou. Erkänn hon är söt? :D
Hittade väl inget speciellt så Fredrik får snällt följa med på en liten(pytteliten) shoppingrunda på fredag
haha :)
Lou hittade ialf en svart sötsliskig sak till kjol. Fy på henne!
Grymt avis..

- What do you think?

Puss&Kram
/ J

Lyxproblem?

Kära blogg :)
Sitter just nu och lyssnar på "glider i sommartider" Fan. Jag vill ha sommar. Jag vill ha sommar nu! Inte om några månader utan NU! Sitter även och pratar med Charlie på msn. Charlie är en kille från Varberg som förra året var min vindsurfingsinstruktör. Saknar honom lite(pyttelite). Det hade ju inte varit helt fel med sol, vågor och härligt solblekt hår.. Bli sådär härligt brun (mmm längtar) Kollar ut nu. Snö... 


image79

- All I wanna do is just to dance with somebody

Call me


image78

Ring mig!
Jag har ju din kofta..

Puss på dig sötnöt!

Check it out

image56

image75

~ Vit stickad mössa
 ~ Vit stickad halsduk
~ Rosa empireinspirerad klänning
~ Svart skinnjacka
~ Mörkblåa Cheap monday jeans
~ Rosa muffstövlar

- just lovely


Godmorgon

Kära blogg :)
Vaknade nyss. Första dan på lovet (mmm just lovely) Man kan sova hur länge man vill, inga bestämda tider utan man gör som man vill :D så jävla skönt. Känner att jag behöver det här just nu mer än någonsin. Jag har liksom tappat orken. Jag har tappat glöden. Känner på mig att någoting kommer snart hända. det måste det göra..  Igår ialf var jag hos Niklas :) Han kom och hämta sig mig med sin brumbrum bil :D Var hemma hos han en stund. Godis, hjälp och massa tjöt.Efter det körde han hem mig. Det var lite småläbbigt med tanke på att det var full snöstorm ute. Nu ska jag dra mig. Måste ringa Emelie och spika dagerns planer. Ses på stan :)


Puss&Kram
 / J

Allt eller inget

Kära blogg :)

Ska iväg till kungälv nu för att möta upp niklas. Blir bara allmänt tjöt, godis och film. Känns bra :) Mässan förut gick sådär. Var inte helt 100% på sångerna och rösten var inte på topp. Emma klarade sig galant iallafall :) Skriver mer sen. Nu måste jag dra.

Puss&Kram
/ J 

Skepp ohoj!

image71
Visst är den söt?
Blev helt kär. Därför blev det ett snabbt klick och vips så var den beställd.
Kommer bli helt perfekt till sommaren. Funkar nog till allt kan jag tänka mig :)
Behövs inte heller några smycken direkt då trycket sköter hela den saken.
Ellos.se är min nya favoritsida :)

Hissa eller dissa?

image68
Brunett eller blondin
Vad tycker ni?

Jag är iallafall mållös...

vårkänslor

Kära blogg :) 
Idag har det varit en lugn dag. Pluggat och självklart kör man då fast i krönikan "myten om den duktiga flickan"  Fan. Jag vet inte hur jag ska fortsätta. Vad gör man när man drabbas av skrivkramp? Ni har inget tips? 
För att prata väder. Underbart! Jag hoppas att ni som jag var ute i det fina vädret! Tog en promenad och lät tankarna flyga fritt. Sån härliga känsla :) Man känner sig så.. fri. Älskar när solen skiner! Gör inte ni? Fåglarna kvittrade till och med. Inte långt kvar till sommarn snart nu. Sommarn -08 ska bli den bästa! Lite sorgligt att det är mitt sista sommarlov men äsch. Enjoy the moment !  Ska ge mig ut snart för jag har sånglektion idag :) Händer för er del? Måste gå nu för jag tror att kladdkakan är klar :)
- MUMS !

Jennifers kladdkaka
som bara tar 10 min att göra :)

150 g smör
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 mjöl
2 ägg

1. Ungen sätts på 175-200 grader
2. Smält smöret i en kastrull och låt det sedan svalna
3. Blanda alla andra ingrindienser i en bunke avsluta med äggen
4. Häll i smöret i bunken och rör runt med en träslev
5. Smöra och bröa en form
6. Grädda längst ner i ugnen 10-20 min beroende på hur kladdig du vill ha den

- Lycka till och hoppas det ska smaka :)

Tävling

Ni har väl inte missat att det är tävling?

Klicka in er på http://josieeme.blogg.se/fashion/ och få chansen att vinna detta läckra armband ifrån chique.se
Det enda ni behöver göra är att svara på:

- Vilken färg kommer du att köra på mest i vår?


Lätt va? Vad väntar du på? Klicka in dig snabbt och ge ditt svar så har du chansen att vinna detta urläckra armband :)


image67

God morgon

Kära blogg :)

 Kom precis utifrån duschen och sitter nu här med en kaffe (mmm) Försov mig imorse och nu går det ingen buss för än 13.21 (!) gah. Min klass hinner sluta innan jag kommer till skolan.. Jaja, istället för att lata mig hela dagen i sängen tänker jag ta en promenad och sedan plugga. Ikväll blir det nog inte kladdkaka med Jasmine som jag hade tänkt mig : (  Jasmine är min bästa kompis och imorgon ska hon åka till Skåne med sin bror. Buhuu : / Det blir liksom... tomt.  Nu ska jag återgå till min underbara frukost (apelsinklyftor och rostat bröd)

- MUMS ! : )

Puss&Kram
/ J

Ellos.se

image66
Var nyss inne och kollade på ellos.se Jag hittade massa godbitar till hyfsade priser! Funderar på det lila skorna. Skorna har fått jätte bra kritik men jag är ändå osäker. 10 cm klack? Jag kommer ju snubbla fram..

Leggins

image63image64image65

 



Lindsay Lohan a.k.a Lilo har på senaste tiden setts väldigt mycket i leggings. Kanske finns det en orsak till detta (förutom det självklara då) Att leggins är oerhört bekvämt och skit snyggt till klänning till exempel. Egentligt skvallerbloggaren Perez Hilton lär Miss Lohan ha avslöjat en hemlighet då det båda vistades på samma fest i New York. Hon lär ha berättat:
- Jag gör min egna leggins kollektion men det är en hemlighet. Det kommer ta tid men jag ska göra det.
Jag älskar leggins. 


Miss Lohan kollektion lär innehålla både tryck och mönstrade leggings.

Skulle du vilja köpa något ur Miss Lohans legginskollektion?

Prov

Kära blogg :)

Kom nyss hem och sitter nu i köket (laptop är grejen) Vaknade idag halv sju(!) Way to go Jenna! Nationellt prov tio i åtta. Behöver jag säga mer? Snabbt in i duschen(knappt vaken) på med kaffekokarn och sedan hoppa i kläderna. Hann som tur var :) Fick till och med stå och vänta på bussen som var sen (!) Sedan när jag kom till skolan kom nervositeten och paniken. Hatar prov! Blir alltid äckligt nervös. Det är väl också därför jag hade med mig 4 blyertspennor, 1 suddigum och 1 bläckpenna. Ifall jag skulle tappa någon..? Medan även alla andra hade med sig äpple, banan och yoqhurt kom jag med en stor godispåse.. Jag är en gottegris and damn proud over it! Jag skrev, skrev och skrev. Satt där tre timmar och när jag lämnade in den ville jag bara därifrån. Även fast jag inte var nöjd med den. Varför är det alltid så? yeye. Nu ska jag äta mina apelsinklyftor(duktigt av mig) plugga lite och sedan träna :)


Puss&Kram
/ J


Zzz

Kära blogg :)
Har varit en härlig dag fylld av äventyr(en tripp till göteborg och fick köpt mig en ny dator) samhällskunskaps med Kristina Allzén och självklart spanskalektionen (just lovely) Fick inte tränat något idag men det tar vi igen imorgon. Nu ska jag sova för imorgon har vi har nationellt "övningsprov" i svenska. I 3 timmar.. Önska mig lycka till!

Puss&Kram
 / J

Rosa

image58
image59
Det alltid roligt med lite färg :)
Tycker ni inte?

SOMMAR ? Ja tack !

image71
Hittade den här bilden som föreställer en tjej vid namn Amanda 

- amandaberg.webblogg.se
Hon ser sådär härligt somrig ut i dessa ljusa färger och med leopardmönstrade leggins!
Hon får mig att tänka på sommaren, sandstränder och paraplydrinkar..


Önskelista


image70
Pappa ska till USA den 10 April och jag har redan börjat fundera över vad jag önskar mig. Mjuka fina stövlar, pumps och höga klackar. Klockor gärna i guld för det kommer bli apsnyggt till sommarn! Tänk er en Guldklocka och en härlig solbränna till. Låter det inte lockande? En trenchcoat med massa stora härliga knappar i nyansen röd (då har jag alla fäger) En väska gärna en miu miu coffert men det är nog bara drömmar..

Pictures

image62
image65
image66

Yesterday

Kära blogg :)
Måste bara säga att gårdagen var underbar! Moa&Jennifer kom och hämtade mig (LYX! orka bussen liksom) runt halv 9. Sedan åkte vi till Kärra och hämtade upp Johanna som var megasnygg as usual :D Stack hem till Jennifer och började ta fram chips, sprit och öl. Efter detta kom resten av folket. Ölspel och melodifestivalen jag menar kan det bli bättre? Kom väl hem nångång runt halv 3 vilket kändes lagom :) Är nu utvilad, käkat frulle och ska snart iväg för att träna. Ikväll blir det film med Mr. X :) 

Puss&Kram
/ J

   

Welcome to my world

Kära blogg :)
Gick upp tidigt idag (det tog emot, men jag kom upp efter ca. h snoozande) Blev dock snabbt klarvaken och glad när mami ropade att hon hade gjort pannkakor :D Då for jag upp, käkade snabbt, drog på mig kläderna och sminkade mig. Sedan bar det av till jobbet. På jobbet hann jag lära mig en del nya saker, ha sönder färgmaskinen(men det fixade sig) och göra bort mig inför lillen. Var mega trött efter alla kunders frågor (vad målar man en järnbalk med?) kånkande av 10-liters spannar och kaffesug(jag försöker sluta helt, men ändå sitter jag här med en kaffekopp) och det var dagens klagovisa! Solade&tränade efter jobbet (mmm just lovely) Känner mig just nu som en överkokt kräfta(solade kanske lite för länge?) Planerna för kvällen är inte spikade, men kvällen är ung och allt kan hända..

Blir til att lära sig mer om färger.
Funkar inte att alltid fråga sini eller få hjärtklappning så fort
 en kund kommer in i affären..


Puss&Kram

/ J

LET'S DANCE

image59

Vem åker idag?

Happy day!

Kära blogg :)
Kom nyss innanför dörren efter en dag i skolan. Började med information om projektarbete. Funderar på något med bilder och böcker. En diktbok kanske? Vad tror ni om det? För jag har allvarligt talat inte ens susning om vad jag vill göra som projektarbete. Förslag tas tacksamt emot :) Sedan engelskaförhöret vilket gick hyfsat. Lunchen bestod av lax&potatis :) Mycket tjöt om allt&ingenting och självklart mycket fniss! Sånt gillar jag :) Samhälleslektion därefter gillade jag inte däremot. Orkar inte ens skriva om den för det gör mig bara arggggggg. Mattelektion gick galant - nu fattar jag verkligen andragradsfunktioner :D Ska ta mig något att äta sedan sticka iväg för att träna med syrran och sola (mmm just lovely) Sedan får man se vad som händer :)

Puss&Kram

/ J

Jag gjorde det!

Kära blogg :)
Okej, så jag var inte på idrotten idag. Jag var helt enkelt för trött(som vanligt) Lite synd där, för Emmy i höll i sitt areobicspass vilket jag nu missade givetvis : / Förhoppningsvis så kommer det fler gånger om jag har tur! Engelska stod på schemat idag och vi hade ett litet läxförhör om det litterära periodern och jag kunde faktist nästan allt (!) Då var jag stolt ska ni veta ! :D Gick bra för Jullebulle med men hon är ju nästan polare med Jane Austen vid det här laget så det är ju inte så svårt att förstå ;D  Suss fick springa iväg till vårdcentralen för hennes öra är paj. Hon hör ingeting på höger(?) öra. Så hon skulle ta igen engelskan senare. Efter detta sprang (gick) jag och Jullebulle till maxi för att inhandla: BALLERINAKEX ! Mums : ) Ett måste för att överleva mattelektionen liksom   -.- Efter detta sprang (gick) vi tillbaka mot skolan och träffade fröken Suss som varit hos doktorn. Det blev Pencillin och ingen alkohol på en vecka för hennes del.. Klarade av Mattelektionen (!) Fick lite förklaringar av Sofia (vår mattelärare) Så nu hajar jag, Jullebulle och Suss andragradsekvationer (typ) När vi sedan slutade ställde jag snällt upp min stol och begav mig sedan hem till lou för: KLADDKAKA :D De andra tjejerna slutade tidigare än mig så det var redan där. Därefter käkade vi kladdis, pratade skvaller och om våra otaliga kärleksproblem : ) Det var mys och får snart göras om ! :D Sedan drog jag (först som vanligt) för att åka till Sportlife med mami&sis och kan stolt här med meddela att Jennifer Zacharoff har införskaffat träningskort :D haha, kul va? En annan rolig sak var att jag träffade på en gammal lagkamrat (jag spelade fotboll tidigare) och när hon väl får syn på mig utbrister hon; 

- JA NÅGON VERKAR JU TRO ATT DET ÄR MODEVISNING HÄR ELLER NÅGOT !

uhm, det var intressant(?) att höra.. och höll nästan på att garva ihjäl mig xD Avudsjuka är sällan klädsamt därav det nära skrattanfallet och mamis gapande min brevid mig. Klockrent, så jävla klockrent! Så vad gör man då när en bekant slängt ut sig en sådan (dum?) kommentar? Jo man rättar på ryggen, sträcker på sig och kostar på tjejen ett leende. Det är precis vad man gör. För som sagt avudsjuka är sällan klädsamt och det är inte osäkerhet heller.

Dagens outfit

image56
image57

Cheap monday jeans - weakday
Vit t-shirt med puffärm - ?
Kort svart kavaj - Gina tricot
Svart sjal - H&M
Guldklocka - Lanzarote
Svarta pumps - ?

Dröm & verklighet

Kära blogg :)
Fick idag höra ett citat på svenskalektionen. Ett citat av Carolina Gynning som lyder såhär:

"Att leva upp till bilden av sig själv i en tuff värld"

Det var bara så klockrent, så jävla klockrent. Jag satt faktist och fundera på det hela svenskalektion och när jag gick till bussen och resten av vägen hem. Den meningen hade estat sig fast i mitt huvud. Jag har funderat över just detta ett bra tag. Alla har en bild av dig oavsett om det överhuvudet träffat dig eller bara hört något om dig. Medvetet som omedvetet. Varför? Förutfattade meningar som fyller en tristess i vårt liv? ärligt talat så vet jag inte men jag vet att vi tjejer är särskilt bra på detta och jag är inte bättre själv. Men på det stora hela handlar det inte om det. Det var inte det jag vílle säga.  Att det handlar inte om vad alla andra tycker eller tänker, ja överhuvudtaget gör. Det är du som räknas. Dina tankar, dina åsikter och känslor. Att leva upp till sin egna bild av sig själv. Att den självkänslan och känna efter vad man själv vill göra, göra med sina drömmar och sedan ha självförtroendet att genomföra det. Det är vad som handlar om "att leva upp till bilden av sig själv i en tuff värld" 

Puss&Kram 

/ J
 

Girlpower

Kära blogg :)
Efter att jag gav mig av imorse har jag varit i skolan och haft textkommunikation, lunch och svenska. Kändes lite smått onödigt (jag har egentligen 3 lektioner på onsdagar men idag var jag helt enkelt för trött!) Textkommunikation var uhm, spännande. För vi gör ju alltid såå mycket. not. Det var skönt till en början men nu? I don't think so. Jag vill lära mig, lära mig något och det är NU ! Saker och ting är vad man gör det till, så det är dags att ryta till tror jag. Tvärtemot till svenskan. UNDERBAR! Sara är helt enkelt bäst! Hon är en sådan person som man bara träffar och antingen älskar eller hatar.  Tyvärr men sant, jag däremot älskar henne men alla kan ju inte tycka likadant för hur hade världen sett ut då? och hur hon är som person? Jag skulle vilja beskriva henne lite som ett tåg (I spanien är det en STOR komplimang, men fråga mig inte varför för det har jag aldrig fattat) Hon är rak på sak, säger som det är rätt upp och ner utan krusiduller (ÄLSKA!) och fruktansvärd självsäker. Första gången vi träffade henne berättade hon väldigt personligt och intimt om sitt egna liv. Hon kommer ursprungligen ifrån Örebro men hon flyttade därifrån och kom hit till Göteborg för att börja på en ny kula. I bagaget hade hon med sig en äldre man (skild) som hon träffat när hon var yngre i Örebro och 2 styvbarn. Allt detta och lite till berättade hon om sånt jag fann väldigt intressant. Det jag beundrade och fastnade för var nog mest; att det fanns någon slags styrka i henne, någon slags glöd. Hon hade kämpat och överlevt. Tagit och fått det hon ville ha. Hon är en kämpe. Finns bara en sak att säga: Girlpower !


image50




 

Äntligen!


Kära blogg :)
Det blev en tur till den stora staden göteborg trots det dåliga vädret. Blev en snabbis in på åhléns där jag snabbt konstatera att jeansen jag ville ha inte fanns i min storlek : / När jag är på väg ut träffar jag Emelie a.k.a rödluvan och vi börjar gå mot weakday. Där jag blev helt kär och som tur var den besvarad (!) Fånigt glad och med en lättare plåbok lämnade jag affären med 2 par cheap monday jeans, ett par ljusa och ett par mörka. Fortsatte färden mot Nordstan där jag fick handlat lite annat smått&gott :) Sedan var det dags att ge sig av hemåt. Helmysig dag (vädret kunde ju vart bättre, men man ska ju inte klaga) hann med marstrandsbussen så allt var frid och fröjd. Nu sitter jag här nyduschade (aprikosdoft mmm) och funderar på att lägga mig.  Porträtt på 5000 tecken utan blanksteg som ska vara inne imon innan 9.20 och jag har inte ens börjat... way to go Jenna!

Puss&Kram
/ Jen

image42

Vårdag

Kära blogg
Jag har inte skrivit i dig på länge nu (känns som åratal sen) men now i'm back in buisness : ) Sitter just nu i skolan. Har slutat *hosthost* elevtid vad är det? ;D Sitter och skriver på en labbrapport som ska vara inne egentligen först om 2 veckor? yeye, duktigt av mig ! Blir stan senare med Emelie a.k.a rödluvan : ) Ska inhandla 2 par jeans av märket cheap monday. Ett par mörka och ett par ljusa som känns fräscht nu till sommaren :) Nyss kom några gapande polare så jag får väl vara lite sociala med dem nu.

image41


Puss&Kram


/ J

Vårkänslor

Hej alla glada : ) hoppas alla mår bra, vaknat utvilade och ätit gott. Första skoldagen efter långhelgen, lite lovkänsla över det och som än så länge håller i sig : )

Har just nu textkommunikation ska skriva en krönika och största frågan idag är: om vad? Det står helt still och inspiration är lika med noll. Förslag ?

Underbart väder ute så lunchrasten kommer bli till att glassa i solglasögonen och kanske en glass i handen? återstår att se : )

Allt för denna gången ♥



/ Jen

RSS 2.0