I like it

Kära blogg :)
Tisdagar går sällan fort. Denna gjorde dock det(!) Bara 2 lektioner(varav en jag kom 20 min kom sen till) Jag gillar min säng helt enkelt. Elevtid där för vi en gångs skull var riktigt många. Trots antalet blev det mycket tjöt och ingen action. Ulf nu ser du vad som händer när vi går på elevtiden. Vi kommer en större grupp och kan ändå inte komma fram till något vettigt.. Kan vi släppa ämnet "elevtid" nu?

Idrott efter det med Sp2b. Jag hoppades innerligt på fotboll(jag har varit sjukt sugen på fotboll i snart 2 veckor) men så tänkte jag att det är rent önsketänkande. Vi gör det sällan i våran klass(vi gillar bollspel spec. FOTBOLL!) och Mangan vet vad vi går för så nu betar vi nu av alla andra tråkiga(förlåt!) jag menar roliga aktiviteter.. Men till min förvåning(och stora glädje) blev det FOTBOLL! :D Sp2b hade nämligen senaste lirat det nån gång i 1:an Men det kan jag inte tänka mig. Jag var iallafall mycket glad(någorlunda pga ett jävla skitmål!) när jag gick därifrån. Mangan tyckte även att det var lite kul att se mig in action och med ett evengemang :D Hoho, tomten är tidig i år njut av det så länge det varar ;D Haha.

Blev sedan Oscar's med Frisse och senare en promenix i k-älv med Lou :) Jag kände verkligen efteråt hur skönt det var att fått prata av sig. Tycker om dig. Sedan hem, plugga, käka av mammas goda mat och nu. Tja, nu letar jag skor. Jag har hittat ett par jeans, inga skor, inget linne(jag måste köpa ett imon) annars så funkar allt bra. Funderar på att locka håret. Vet dock inte om jag har orken till det. Det kommer bli sent imon. Så räkna inte med någon uppdatering ifrån mig. Samtidigt det är ju VALBORG! Party on u partypeople :)

Puss&Kram

/ J

IFK - GIF Sundsvall

Kära blogg :)
Nu sitter man här igen. Lite småtrött, lite träningsvärk i benen sedan matchen(redan?) men lycklig :) Någon mer än jag som har ont i vaderna? :P Hopphopp säger jag bara. Matchen var ialf väldig trevlig :) 1-0 till IFK. Bra jobbat gubbar, några mål till och vinster så kommer guldet. Detsamma kan jag tyvärr inte säga om fjollorna från GIF Sundsvall. Inget guld kan vinnas genom att åla och kråma sig på planen. Res er upp istället. Var är tågan? Det var nästan värre än "tjejfotboll"(ursäkta att jag använder ordet, hatar det egentligen men alla fattar vad man snackar om när man säger så) men om jag tycker det kan jag också medge att det ägde spelet i första halvlek, var bra på att ta kontroll över bollen när det gällde hönor både i eget målområde och IFK:s. Men faktum var att det betedde sig som fjollor och åmade sig lite för mycket, vilket är helt meningslöst. IFK gick ju inte ens in i närkamperna många av gångerna(jag vet att vi kan bättre så Pontus in å kötta med dig bara) Hur hade det sett ut om det gett 50% av den energi det gav efter första målet? Kanske 2-3 mål till. Eller 10. Det är bara att spekulera. men det tänker jag inte göra. Det låter jag IFK:s tränare göra. Han vet nog bättre än jag tror jag ;D Jag är nöjd med matchen :)  Vi vann and that's it. Heja IFK! Så tack gott folk. Nu blir det sängen. Sov gott :)


Puss&Kram
/ J

Helgens äventyr

Kära blogg :)
Nu har du allt saknat mig va? Har haft fullt upp hela helgen(i princip) så du har blivit lidande. Jag lovar det ska aldrig hända igen..

Fredag:
Slutade skolan kl.14.15 (sista lektion var matte) Skönt väder, vikingamarknad och lön :D Kan inte bli bättre liksom. Därefter blev det stan&ännu mera shoppning med Erik :) Träffade Moa en sväng och blev en fikapaus på "rosa pantern" i Vasastan. Godaste kladdkakan ever! Har ni vägarna förbi så är det ju bara att kika in :) En sväng till y-by för lite poker och gott tjöt om allt och ingeting. Skulle vara hemma vid 8 - jag var hemma vid halv 11. Ett telefonsamtal - mycket uppskattat :)

Lördag:
Jobba, sola och Party i Skällebräcke - Gabbi ARTON ÅR ! Stort grattis :) Följt av en tripp till stigs center - vilket lämnar mycket åt *CENSUR* Donken i mitt hjärta säger jag bara. Körde därefter hem Lenika till Lindome :) Hemma halv 4 - Jag sa att jag skulle vara hemma runt 1.  ooops.

Söndag:
Vaknar härligt utvilad kl. 10:48 - Sedan blev det degsöndag med tv-tittande, godis och vatten. Fick även stryk av Freddan i frågesport - 3 ggr... Nästa gång är det min tur att vinna! Promenix med sis och lite hopphopp på studsmattan gjorde min dag :)

Det var helgen det. Nationella provet i engelska imorgon 07:50 - låter inte lockande nånstans menmen. Ska ögna igenom några grejer sen  blir till att sova. Match imon också. Ses vi på Ullevi tro? :) Klart vi gör!
Sov gott allihopa :)

My day

Vem ringde dig senast?: Jasmine
Vem kysste dej senast?:  .............
Vem kramde dej senast?:
Lenika
Vad har du för bh på dig just nu? Vit med söta blommor på
Vad har du för trosor på dej just nu? Vita hederliga bomullstrosor
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? Vi står vid GHI :D (sen matchen i måndags) skickat ifrån Rödluvan
Vad brukar folk få för intryck av dig? Social jävel som inte vet hur man håller käften kanske? xD
Har du någon gång klätt dig horigt? Vafan är det för fråga? Jag har klätt mig utmanande duger det som svar?
Har folk kallat dig slampa? Jag undrar vilken tjej som inte blivit kallad det egentligen? Så fort man kollar på nån i princip och säger nåt snällt om någon av kanske motsatt kön. Sedan om en till .. Då är man tydligen en slampa.
Har du kallat någon för slampa? Tyvärr det har jag faktist
Har du slått någon riktig hårt? Ja och jag har ingen ångest över det
Använder du parfym? Ja det gör jag
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Rumpan
Vilka slags killar faller du för? Det med något okynnigt i blicken. De som får mig att skratta. Självklart även de som ger mig fjärilar i magen..
Vad kollar du på först hos en kille? Ögonen, håret och så får han gärna vara ett huvud längre än mig själv..
Vill du ut och festa nu? Inte idag, idag är det träning som gäller.
Vad är klockan? 17.00
Vilken färg har din mobil? Silvergrå
Vad ska du göra nu? Packa väskan, ringa Andrea och sedan ge mig av mot gymmet
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? Nej, men jag har defenitivt problem med att ta emot hjälp. Jag vill klara allt själv
Är du social? Skojar du? Jag vet inte ens vad ordet osocial betyder..
Vad tänker du när du vaknar? 10 min till, 10 min till.. Zzz
Kan du gå utan smink? Nej inte till skolan iallafall

Fantasi

Kära blogg :)
Sitter just nu på textkommunitkationen. Dagens mål: Skriva ett referat (för första gången, spännande!) Vi får nästa vecka på oss också men jag ska bli klar med idag. Kaffe, Håkan i öronen så det är bara för mig att sätta igång. Wish me good luck :)


image130

- för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Welcome

Kära blogg :)
Jo det var allt pappsen som kom förut (Y) uhu, spännande. Han har alltid med sig ett lass av saker när han kommer hem från USA(jag&sis är bortskämda prinsessor på den punkten om man säger så) Jag kan säga att jag har fått 12 nya rumskompisar i form av 12 par converse.. Fler är även på väg (!) Ni är så välkommna så. Fick några väskor(bla en handväska med rem i mocka, en rosa träningsväska mm) Tröjor och en "lilla svarta" Snygg som attan! Så nu blir det att kubba till gymmet. OMGÅENDE! Jag och Andrea har tänkt börja träna 4 ggr per vecka. Beach o8 - HERE WE COME! Började bra idag ialf med att springa 4 km. Funkar bra med det nya skorna som jag köpte för ett par veckor sedan :) Var inte så pjåkig tid heller om man får säga så. Sedan jag slutade med fotbollen känner jag aldrig längre av någon slags benhinneinflammation(som jag kände tidigare när tränade som en galning i 6:an-8:an) Senaste var väl egentligen när jag sprang tunnelbaneloppet förra året i ballerina skor.. 7 km på lite mindre än 35 minuter. Jenna kan när hon vill (Y) Sugen på att springa vårruset men jag tror att det är kört för min del(det kanske till och med redan varit?) Bra koll Jenna! Nä, nu sliter jag mig härifrån. Spanskan kallar. Buenos noches mi companeros :)

Puss&Kram
/ J

    

Sunshine

Kära blogg :)
Ah solen steker gött nu. Sitter på baksidan altanen. Linda och Jasmine var här en sväng. Saftkalas (Y) Vi fikade även förut på älvan och kungen. Det var mysigt :) Jag kom dit vid halv tre, de hade suttit där sedan tolv. Vi gick väl därifrån runt fyra. Ägaren eller Lindas "homie" var framme och pratade med oss när han slutade för dagen. Han menade på något om att mina två kompisar hade suttit sig i tuggummi(undrar varför han sa det) haha. Vi är trogna kunder var deras replik. Nu hör jag en bil. Tror det är papi som kommer. Han är äntligen hemma. Får väl se vad han kan tänkas han med sig i resväskan..


Puss&Kram
/ J

IFK - AIK

Kära blogg :)
Jag gillar måndagar. Idag fick jag tillbaka ett prov(mediakommunikation) VG+ vilket jag blev mycket förvånad över då jag inte pluggat ett piss inför det. Lycka :) Samhällslektion som blev till en fika med Erik istället. Mycket lycka där med :) No suprises. 2½ hål där man chillade järnet i solskenet. Brillor, en cigg och Lenika. Då är jag lycklig. Direkt in till stan efter skolan. Myste på espresso house(första gången på uteserveringen utan att man fryser H-Ä-C-K-E-N av sig) Blåvittshopen där man fick vara smakråd och match på Ullevi :) IFK-AIK. Underbar match. Behöver jag nämna att vi vann? 2-0. Där var lyckan total. Träffade även John och Danneman. Trevligt :) Gav honom också ett litet uppdrag. Hoppas verkligen att det kan gå i lås för det hade bara varit så kul. Some feelings of Varberg -07. Sommar - jatack (Y) Nu blir det te, hostmedecin(den som står i kylskåpet, inte den jag fick slänga innan vi gick in på ullevi) och apelsin. Bra combo. Sov gott allesammans :)

Puss&Kram
/ J

Saturday night fever

Kära blogg :)
Gårdagens(och dagens bravader) kan beskrivas bäst med ett enkelt ord: Party. Dagen började bra med jobb på flügger(det är danskt, inte tyskt som några tror) Klarade mig rätt bra, det kändes ialf bra när jag hittade träoljan (Y) Det är en hel vetenskap så att säga. Diskussion om skolan under de två timmar som vi i princip inte hade något att göra, jo jag tackar. Hemåt, softa och käka lite. Sedan var det dags för förfest hos lilla Fors :) Killen fyllde ju 18 då får man ju gratta :) Pizza, gott snack och dans. Efter det drog jag och Emelie vidare in till den stora staden Göteborg. Destination Lindome á la casa Lenika. Ludde mötte även upp oss i stan och följde med oss till partyt. Träffade en gammal jobbarkompis på tåget - blev ett kärt återseende så att säga :) När vi väl kom fram var festen i full gång(härligt!) Blev en del vin, dans och självklart snack om allt&ingenting. Sedan efter x antal timmar var det dags för hemgång. När vi kom in till själva stan igen var några av oss lite hungriga(bla jag) så det blev en tripp till donken. Där vi stötte på Philip :) Världen är inte så stor när man tänker efter. Alla skulle åt lite olika håll så P och hans kompis Andre var mycket snäll och följde mig&mina klackar till centralen där jag träffade Erik. Han var också på festen tidigare och istället för att sticka direkt hem(killen är ju arton) laglig utgång för fan. Så hade det blivit en sväng till Park lane för hans del. Tog farväl av P och A som skulle hem å slagga. På bussen hem slumrade både jag och Erik till. Sedan när jag hoppar av i k-älv och står å väntar på min skjuts(kl. 4.00) kommer en liten rundlagd man fram till mig och frågar:

-Taxi?(svartaxi)

Ahh! Panik, det är bara jag och en till tjej på hela busstationen(jag känner mig plötsligt väldigt, väldigt liten trots mina klackar) svarar vänligt samtidigt som jag sträcker på mig lite:

- Nej tack. Jag väntar på min skjuts.

Han går därifrån och medans jag trippar fram till den andra tjejen
Jag: Hej
Tjej: Hej
Jag: Jag gillar inte att stå här själv.
Tjej: Inte jag heller!
Jag: Så har du haft en trevlig kväll?
Tjej: Jodå, det har varit okej.
Jag: Har du varit på lokalfest eller var det krogen som gällde idag?
Tjej: Jo, det blev först förfest och sen sticky. Fast idag var det inte lika bra som de andra ggr jag varit där.
Jag: Det var ju synd
Tjej: Vad har du själv gjort?
Jag: Lokalfest i lindome

Sedan kom bådas skjuts. Vi sa hejdå och jag fick kommit mig hem till min säng(mmm) Tack Niklas för att du åter hämtade mig :)

Puss&Kram

/ J

Yeasterday

Kära blogg :)
Måste bara säga att gårdagen var grym! Fint väder, gamla goingar och utsökt mat. Kan man begära mer? Tror inte det va :)  Efter fika med Freddan blev det bussfärd hem med blå. Snabbt hem, in i duschen, leta kläder och sen dra igen. Jag hann andas lite emellanåt och tur var väl det! In till kungälv ta bussen in till stan med Michan där vi mötte Tim och Andreas :)  Tog spårvagnen till Vasastan och där kom kruxet. Ingen av oss hade ju den blekaste aning om vart stället låg! Haha, in på hemköp och få en vägbeskrivning till "Svarta oliver". Hitta stället(vi höll på att missa det) och in för att få vårt bord. Sen var det bara till att vänta. Sen kom den nybakade 18-åringen och hon blev rätt överraskad :D Tjooho! God mat, lite drinkar på det och avslutningsvis kaffe(moojtio för vissa) Efter ett lyckat resturangbesök gav vi oss ut med en del vilda planer. Haha. Gamle port var dött och jag var ju den enda som skulle jobba. Andreas tappade vi bort någonstans på vägen(avenyn tror jag) Han hittade väl några andra att schteka med antar jag. Bussfärd hem till kungälv där Niklas hämtade oss. Du är en ängel :)

Puss&Kram

/ J


  


Thank god it's friday

Kära blogg :)
Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag. Strålande väder ute idag :) Inte många lektioner i skolan så det har varit.. chill :) Alexander tog mig dock lite på sängen. Vad står IFK för? Jag inte funderat över det. IFK är IFK liksom. Jag är ingen supporter men mitt lag spelar inte allsvenskan så vafan. Klacken igår var dock grymt. Jag vet ialf att jag inte gillar GAIS och derbyt ville jag grymt gärna gå på. Det blev IFK-klacken :) IFK vet jag nu tack vare Freddan står för IdrottsFöreningenKamrat(skap?). Blev fika efter skolan och till och med en promenad runt fästningen i det fina vädret. Trevligt trevligt :) Jag väntar spänt på fortsättningen av historia á la Paris bara så du vet Freddan ;) Nu ska jag kasta mig in i duschen. Stan senare och jag funderar på high heels kvällen till ära. Ska väl se om jag lyckas gå i dem med mina mindre smickrande och skavande små? fötter.  Vad händer för er del?

Puss&Kram
/ J

Alla heter Glenn i Göteborg

Kära blogg :)
Just hemkommen från IFK-GAIS matchen. Trevligt trevligt om man säger så :) Det kan man inte säga om matchen.. VAFAN HÄNDE EGENTLIGEN? Har jag betalat för att se ett gäng killar spela ur något som liknar knatteserien? Riktigt besviken :/ IFK fick inte igång spelet det var väl helt enkelt inte sugna på att spela fotboll idag. Stundtals var det rent lysande men för mycket av något som kunde liknas helt ointressant. Det var ju inte ens först på boll! gah. GAIS däremot var väl lite mer sugna på att vinna sen förra förlusten.. Men det var inte i närheten av våra drömchanser. Kunde inte hitta målet iallafall. Satellit, satellit ooh oh. Det gjorde vi åtminstone. Jaja, jag är iallafall glad att det inte fick in något mål.. BRA JOBBAT DÄR MÅLVAKTEN! :D Nu är det nattmacka, sen sängen. Imon kommer ju dagen vi alla väntat på; FREDAG. Partyparty ! Skola följt av fika med Freddan :) Inte helt fel alltså. Senare på kvällen blir annat skoj. Måste köpa blomma ialf :) Mer får ni veta imon ;D Jag vet att ni är redigt nyfikna :D Hähä. Sov gott allihopa :)


Puss&Kram
/ J

Shit happens

Kära blogg :)
Min blick har fastnat på min idrottsväskan i soffan. Rosa och färglad av märket Ralph Polo. Den var ju packad och klar för idrotten idag. Jenna var hon vaken och klar? Nej. Jag är så himla bra på att ställa min klocka(älskar att snooza jag menar vem gör inte det?) Klassikern är ju: 10 minuter, bara 10 minuter.. Zzz. Jag ställer ju istället för en vanlig väckarklocka(den dog för 1 år sedan) R.I.P. så ställer jag alarmet på min mobil(säkert som så många andra). Saken är om man snoozar måste man bestämma nästa tid man tänkt gå upp(!) annars ringer den inte.. Det var precis vad som hände idag. Yeye, shit happens. Mangan jag tror inte du saknar mig nämnvärt, nästa gång då jävlar! :D Boxning hörde jag någon sa att det skulle vara idag.. Hope you all hade fun! :) Vackert väder idag också. Hoppas på match till kvällen! IFK-GAIS på Kanal+ kl. 20.00 MISSA INTE! :D Nu ska jag fortsätta med min frukost sen blir det kläder.

 
- What are you wearing today?

Puss&Kram
/ J

Dammråttor

Kära blogg :)
Today I'm proud over myself. Även fast jag inte var i skolan har jag fått mycket gjort. Jag har bland annat städat mitt rum. De ni! Det är inte att leka med. Känns fräscht ja faktist mer än fräscht till om med! Jag har även hör och häpna; tvättat fönstren. Jag är bara för bra :D Det såg inte allt för pjåkigt ut heller(det är en konst ska ni veta) Det var ju sånt himla fint väder idag så jag tänkte; varför inte? Det var bara ett sådant läge(jag gör det väl ca. 1-2 ggr om året?) Så jag är nöjd. Helnöjd! Take a look at my pictures and you will see how everything just shines :) Inga dammråttor här(fast jag är glad för den tiden vi fick)

- Dammråttor for always ♥

Puss&Kram
/ J
 
   
   

Trouble

Kära blogg :)
Blev ingen skola (just nu har vi svenska) Jag försökte verkligen att gå upp i tid så jag skulle hinna gå på den. Men det gjorde jag inte. Bussarna går ju så bra här ute på landet (Y) En rolig grej som hände imorse var ju att vi fick en felringing hem ifrån någon i Kode runt 9-tiden(hurra!) och sedan en till min egna telefon. Jag har för vana att kolla vad det är för slags personer som ringer. You can do it at: www.eniro.se Bästa grejen alltså! Det ena kom från kungälv och det till mitt privata nummer kom ifrån Lund? yey, jag känner mig poppis. Haha. Jag har även till råga på allt börjat få ont i halsen igen(räcker det inte med att jag är förkyld?) Jag måste verkligen börjat lära mig att lyssna på andra. Moa varna mig men lyssnade jag? Nej. Så jag har bara mig själv att skylla. Jag drack ur hennes vattenflaska och hon sa att hon kände sig av lite småont i halsen. Det var inget att rekommendera bara du inte skyller på mig sen sa hon. Nån gång lär man sig väl av sina misstag! Istället för att ligga och slappa framför TV eller stanna i sängen hela dagen ska jag städa mitt rum. Hela golvet är fullt av skor, kläder och massa annat krafs. Min soffa ska vi inte ens prata om! Sen blir det lite plugg och att öva på engelskan till imon. (jag ska göra bokredovisingen imon så är det bara!) Slänger upp en före-bild bild på rummet så ni kan få se vad jag pratar om.. och skillnaden efter att det är städat :D

image107

Andetag

Som en blomma vissnad,
som en slocknad glöd,
som en vind som tystnat mitt i livet död.

Finns i sorgens frågor någon tröst att få?
Finns bland släckta lågor något ljus ändå?

Finns i någons himmel någons närhet nu,
någons famn att fly till, någon som är Gud?

Om du finns, kom till mig.
Om du finns, finns här.
Fyll min sorg med livet, du som livet är.


Ett gott skratt förlänger livet

Kära blogg :)
Kom precis innanför dörren. Var en sväng i gbg - gamle stan närmare bestämt. Jag och Moa tog hennes brumbrum bil dit ner för att avlägga ett besök på hennes dansskola även fast hon inte skulle dansa. Istället blev det film och ett tillfälle för mig att träffa lite nytt folk :) Trevligt trevligt säger jag bara. Sen vidare till Kungälv; Mcdriven liksom. Haha. Ibland blir det bara sådär härligt fel. Först när vi ska beställa(jag som ska ha maten) så det blir typ vidarebefodring av frågorna som han i kassan ställer (tänk er EKOx2)

Expedit: Vad får det lov att vara? (Moa vet ialf att jag ska en lillameny)
Moa: Vad vill du ha?
Jag: Cheeseburgare
Moa: Cheesburgare
Expedit: Dricka till det?
Moa: Dricka till det?
Jag: Cola
Moa: Cola
Expedit: Var det något mer?
Moa: Aa (saken var ju den att vi inte skulle ha något mer)
Jag: Moa nejnej, vi ska inte ha något mer!
Moa (efter några sekunder rycker hon till och med armarna mot maskinen): Nejnej vi ska inte ha något mer menar jag!

Expedit: (Suckar tungt) Det blir 37 kr och välkommen fram till kassan

[På väg mot kassan]

Moa: Ge mig pengarna då så går det snabbare

[Jag ger mina pengar till Moa]

[Moa lämnar över pengarna och drar]

Efter typ 3 meter tvärbromsar Moa och utbrister: PENGARNA! (3 kronor då) men vafan. 
Jag: Kör Moa, bara kör!

Moa är redan dock då i full fart med att backa(inte rakt heller) och med tanke på att killen skakar på huvudet samt. blicken han ger oss får mig att undra om han inte tror att vi är två mentalpatienter på flykt..
Väl framme vid den andra kassan(där man får maten) står ingen expedit men väl vår(min) mat. Då sträcker Moa ut sitt lilla huvud utifrån rutan och frågar:

- Är det bara att ta eller?

Och ifrån ingenstans(jag tror hon var under disken)

- Här är er mat! Ha en fortsatt trevlig kväll.

Jomenvisst. Haha, vi låg dubbelvikta av skratt i princip ju så det kan inte bli bättre.. Sen vet jag inte om man fattar det roliga i det hela genom att man inte var där i driven med oss.. men det var jävligt kul ska ni veta! :D

Puss&Kram
/ J

Beautiful morning

Kära blogg :)
iih, jag är härligt utvilad och jag vaknad t.o.m av mig själv idag! ingen väckerklocka här inte. Jag är stolt som en tupp! Sedan tror jag inte att jag såg ut som en neandertaler som just börjat gå när jag gick upp imorse... för en gångs skull :D hähä. Just nu tar jag det bara lugnt och lyssnar på morronmix. Sometimes life is just lovely :) Det känns skönt att  för en gångs skull inte behöva stressa och springa till bussen med kaffekoppen i ena handen och tandborsten i den andra :P I'm feeling lucky. Maybe today is gonna be my day? We will see, we will see..


 

image106

I don't know

Do you?
Klockan visar som vanligtvis sent. Suck. Allting är precis som vanligt. Inget blir någonsin som man tänkt sig.
Men hör och häpna. Jag lagad en utsökt middag förut med mami(so far so good) Ingen som blev
akutmagförgiftad(det lär vi upptäcka imon) hähä. Nu har jag stillat lite av mitt sinne för dramatik :) 
Sedan (läs nu) strejkar msn och då är det tur att ebuddy finns :) Jag vill prata med dig och så är du inte inne.
Jag tänker inte verka desperat och slänga iväg ett sms bara för att höra hur du mår. Det funkar inte så! Anyhow. Jag tänker inte sura i min ensamhet och låta tankarna flyga. Utan jag tänker slänga på häxdansen och bara njuta.. Sen sova gott! Dröm sött allihopa :) Imorgon kan ju faktist vara er dag. Min också för den delen.  Hoppet är ju det sista som lämnar människan eller hur? :)


Puss&Kram
/ J


Just another manic monday

Kära blogg :)
Tingrätten idag - again. Vi i samhällsbarn med inriktning media börjar känna oss riktigt hemma där. Bad or just sad? Blev en rättegång om misshandel. I paus(underhållningen) fick vi lära oss en massa av en överåklagare i pingvinslips(mycket hett, mycket hett) Sedan blev det donken och nya skor till Lukas. Kände oss lite häftiga när vi kom ner i nedre delen av femman. Filminspelning på G så vi fick hålla lite låg profil. Han som vi blev ombedda av att hålla låg profil var tydligen en känd B-skådis fick jag senare höra och min kommentar på den:

- Vem?
- Men han är rätt känd. Han har varit med i flera svenska filmer
- Vem?
- Fan, jag kommer verkligen inte på namnet


Så vi hittade en lady i filmteamet men hon bara

- Han i baskern? Ingen aning. När man gör sådant här bryr man sig inte om sånt.

Hähä. Then right back to school for some spanish. Spanska lektion med Ir-verb (tjoooho) Sen slutade man.
Rätt soft dag. Nu sitter jag här och dricker o'boy (mmm) Inget plugg ikväll. SKÖÖNT! Degkväll framför TV - häxdansen kommer på TV ikväll och det vill man ju inte missa :)


Puss&Kram

/ J

Godnatt eller Godmorgon

Välj själv.
Jag vet iallafall vad jag väljer. Sängen och Godnatt (Y) Blir tingsrätten imorgon med klassen. Hoppas verkligen att det går en direktbuss in till stan. That would have abs-olut-ly fuckning maked my day. Så nu hade jag tänkt sova. Bara först lite läsning av boken "Galaprinsessor"
- Mjaau me like! 

Puss&Kram
/ J 

Gonatt eller Godmorgon

Välj själv. Jag vet iallafall vad jag väljer. Sängen och Gonatt (Y) Blir tingsrätten imorgon med klassen. Hoppas verkligen att det går en direktbuss in till stan. That would have abs-olut-ly fuckning maked my day. Så nu hade jag tänkt sova. Bara först lite läsning av boken "Galaprinsessor"
- Mjaau me like! 

Puss&Kram
/ J 

I'm alive

Kära blogg :)
Yes still alive. Har inte skrivit en rad i dig på några dar och det är helt enkelt för att jag inte har haft tid(eller tagit mig tid rättare sagt) yeye. Helgen har varit lugn på ett sätt och på ett annat; not. Hjälpt mami i trädgården idag och tack vare det känner jag mig nu mycket smidigare. Ni ska se mina krigsskador från det. Finns nog ingen som är mer klumpig än ja.. Inte konstig att Mattias kallar mig Janne-Långben.. Vi har mer gemensamt än mina 2 vänsterfötter kan jag säga er ;D Så nu sitter jag här och väntar på att papi ska ringa(han kommer ringa igen jag bara vet det) Han ringde nämligen förut när jag höll på att ställa in disk i diskmaskinen..

- Aa det är Jenna
- Mmm du jag står här nu och kollar på converseskorna. Vilka var det du skulle ha?
- Vad har det för några?
- Det har ett par vita med ett rött streck, ett par mörkblå och det finns ju några 8:or men du ville ju inte ha det så..
- Jojo, det funkar också men det kommer inte sitta perfekt men det kan jag leva med. Är det fräcka?
- Okeej då. Jo det finns ett par blåvit-rutiga.. och ett par svarta och...
- Det låter bra. Ta dem då.
- Aah, okeej. Hej!

En minut senare..
- Aa det är Jenna
- Vill du ha en jeansjacka också..? Sen har det några tröjor också...


Sometimes I just love my dad ♥


Puss och Kram 
/ J 

Hejdå

Kära blogg :)
Idag åkte han. Yep it's true. Iväg mot det stora landet U.S.A närmare bestämt. L.A och Las Vegas och  allt vad annat vad han nu ska hinna med. Hoppas du kommer få en jätte kul resa. Hälsa Jessica från mig och snälla, snälla glöm inte skorna jag bad dig köpa. Okej? Thanks dad! Vi ses när du kommer hem :)


image105

-  I'm gonna miss you

Göteborg

Kära blogg :)
Dagen har varit ett enda stort äventyr. Spenderade dagen i Göteborg. Började bra med en bullbit&cöla på ett mysigt fik :) Sedan studiebesök på Tingsrätten. Väldigt intressant och jag kan nästan redan nu tippa på vem som vinner det målet. Domen kommer om en vecka. Får väl se om man har rätt då. Mindre kul är väl att man ska skriva ett referat på 3000 tecken. Men vafan, man kanske lär sig något(gör man någonsin det?) Peter är ju inte bästa läraren... Blev shopping (ett par nya skor till mig, HURRA!) och thaimat <3 Har precis städat och slängt in mina vita? skor i tvättmaskninen. Funderar på att sova men det får bli ett till avsnitt av "Häxdansen". Surfa in på http://www.svt.se/ om du är nyfiken på vad det är :)

image104

Gossip girl


image103

Snyggare människa får man nog leta efter eller vad säger ni?
Blake Lively - älskar hennes efternamn
låter så.. livligt :)
Hennes hår också då!
Herregud jag vet att det måste vara fler än jag som är avis.
Är inget större fan gossip girl (ni vet väl att den finns på bok också hoppas jag?)
Det var ju så det hela började.
Med en bok.
Precis som SATC - Sex in the city :)
Saknar den serie grymt mycket!
Måste bara köpa boxen helt enkelt.

"You know you love me
oxox Gossip girl"

- Vad tycker du om Gossip girl?

Allt eller inget

Kära blogg :)
Jag vet inte, jag har massa att göra ändå hamnar jag här. Fast uhuh det är väl bara för att det är sådan roligt tidsfördriv :) Håller ni inte med? Besökarna kilar stadigt uppåt vilket känns bra. Snart uppe i 100 läsare om dagen.
Nä, nu ska jag fanimej slita mig här ifrån. Dammsuga, tvätta och plugga lite till. Vilket glamouröst liv man lever.. Annat är det för Lola i "Galaprinsessor"...

Puss&Kram
/ J

Stan

image94 image95 image96
image97 image98 image99
image100 image101 image102


Godmorgon

Kära blogg :)
Allt bra? Hoppas alla sovit gott och vaknat utvilade och pigga. Ska nu sätta i mig lite kaffe och frulle. Sen ta mitt pick och pack ner till bussen (Y) Jag är uppe i god tid för en gång skull :) Hoppas alla får en toppendag!

Puss&Kram
/ J

Sweet dreams

Kära blogg :)
Nu ska jag försöka ta och sova lite. Kommer en dag imorgon(det är redan morgon?) också. Studiebesök på tingsrätten i Göteborg med mediainriktning. Kan bli skoj :) Vem vet? Hoppas på fint väder imon. Då blir det högklackat, uteservering och shopping. Håller tummarna!

- Sov nu gott allihopa :)

image93


Önskeoutfit

image92
Kära blogg :)
Just nu är jag väldigt sugen på vår.
Och vad passar inte bättre till våren än söta skor, cheap monday, sköna t-shirts och blommiga väskor? 
- Håller ni inte med mig eller? :)

Skor

image89     image90

image91

Mami kan vara riktigt snäll ibland :) Titta bara vad hon köpté till mig nu i helgen.
 - Vilken är din favorit ? Kom igen och kommentera :D
Åh just det. Tack mami <3

Puss&Kram
/ J

Sol

Kära blogg :)
Kom nyss hem. Strålande väder ute idag tycker ni inte? Just nu känns det som att alla bara förväntar sig en ny snöstorm så man blir ju himla glad när solen tittar fram :) Sitter just och myser med mitt kaffe och väntar på att mami ska komma hem. Vi ska träna sen och sola. Känns gött :) En perfekt avslutning på en nästan perfekt dag. Fikade med frisse förut. Haha, min mobil dog imorse(noo) så han hade försökt ringa mig i ca. 30 min. Precis när han är på väg mot bilen ser han något blont i bibblan (vem om inte ja) haha. Blev en liten pratstund om allt möjligt varvat med cafe latté.


 
Dagens fråga: Vad dricker du helst på café?


Puss&Kram 
/ J 


Workout

Kära blogg :)
Kom precis hem ifrån gymmet. Ahh, en sådan upplevelse. Ville inte träna till en början men mami lyckades övertala mig, vilket jag är mycket glad över :) Sprang lite och gjorde arobicövningar (mange du skulle sett mig) Bastu med ansiktsmask och hårinpackning (just heaven) Nu ska jag käka lite, läsa igenom no:n och sedan krypa till kojs :)

Puss&Kram
/ J

Grannskap?

Kära blogg :)
Hem ifrån bussen idag hade jag och min granne Daniel ett sådär smådjup diskussion. Vi pratade om vårt grannskap och vilken "liten" håla vi bor i. Han bor ca. 500 m ifrån mig och tillhör ytterby (bredsten om ni känner till det) och jag i Kareby. Vi har setts lite och från emellan åren. Mest då på promenaden till busshållplatsen dock. Han fick även idag reda på att jag har en lillasyster.
- Va? Har du en lillasyster? Henne har jag aldrig sett var allt han sa
Plötsligt frågar han vad Gabbe gjorde nu förtiden. När vi kom i på ordet Gabbe kom vi även in på Mange (vi är lika gamla och gick back in the old days i samma klass) Vi började då räkna upp hur många ungdomar vi egentligen är som bor här ute i den s.k "lilla hålan" Gabbe, Mange, Anna, Madde, Sofie, Hanna, hennes 2 bröder (tror en av dem heter Patrik men jag är inte säker) Rasmus, hans bror, Daniel, hans bror och jag. Vi är ca.13 barn i samma ålder och vi har aldrig umgåtts? Varför? Det har jag inget bra svar på.  Vi kom då på fyndigaste idén. Vad kan inte vara med givande och samtidigt så rätt i tiden (iallafall här ute) än ett kafferep? Härmed är alla er som jag räknat upp inbjudna på kafferep. Bullar, saft och kakor. Kom vetja! Så kan vi ju lära känna varandra(och förhoppningsvis lära oss namnen på alla?)

Puss&Kram
/ J

Boktips

Kära blogg :)
Jag har återupptagit lite av mitt "läsintresse" Förr var jag mycket bättre på att läsa böcker. Nu tar mycket så annat av min tid. Iallafall så började jag för ett par dar sedan läsa denna boken: 

image88

Det är insande vinter och norrskenet lyser upp den lilla staden Lunacy i Alaska. Här bor Meg Galloway, skicklig pilot som flyger förnödenheter, post och ibland turistande bergsklättrare. Till den gudsförgätna håla söker sig polisen Nat Burke för att försöka övervinna den depression som följt på hans skilsmässa och bäste vännen och kollegans död, något som han själv känner sig ansvarig för. Allt verkar lugnt och stillsamt tills några äventyrliga tonårspojkar försvinner i bergen. Det är rykande snöstorm när Nate tillsammans med Meg ger sig ut för att leta efter dem i hennes lilla röda flygplan. Pojkarna hittas i en grotta välbehållna men skräckslagna; i grottan finns också det stelfrusna liket av en man med en isyxa i bröstet, en man som varit försvunnen i sexton år - Megs far. När Nate börjar undersöka omständigheterna kring försvinnandet sker ännu ett mord. Och det står snart klart att nästa offer kan bli Meg...

Var fast ifrån sida ett till slut. Romantik, vänskap och familjeintriger..
- Kan det bli bättre?

Puss&Kram
 / J

Lämna det bakomförflutna före dig

                                                                

Kära blogg :)

För att reda ut lite av förra inlägget. Jag tänker lämna det bakomförflutna före mig och blicka framåt. Förresten har ni lagt märke till att solen skiner idag?
- Just perfect! :)

Hoppas nu att alla ni därute får en underbar dag :)

image87
Puss&Kram
/ J

another day is an another drama

Kära blogg :)
Misstag. Alla har vi gjort misstag här i livet. Misstag på både gott och ont. Man kan inte vrida tiden tillbaka. That's impossible. Det man istället kan göra är att söka en förändring. Även om allt känns tungt, trist och grått så finns det alltid någon slags chans till förändring. Gäller bara att hitta den möjligheten och våga ta den. 


image86
- vad väntar du på?

Puss&Kram
/ J

helgen

Kära blogg :)
SItter här lagom rufsig, lite småhungrig och nyduschad. Jag funderar på att sova (ska jag snart annars orkar jag inte upp imon) Helgen har varit rätt bra. Jag har snart sett allt känns det som. I fredags var jag med Moa. Blev fika, lite shopping och film. "Chuck och Larry - härmed förklarar jag er gifta" Till er som inte sett den - SE DEN ! Grymt rolig film. Innehåller en sådan humor som gör att man inte kan hålla skrattet (eller tårarna för den delen heller) tillbaka. Sedan åkte vi ut till Karro med en liten blomma. Hon fyllde nämligen arton :) Grattis ännu en gång!

I lördags var det jobb, jobb och jobb som åter gällde. Gick hyfsat bra men jag vet att jag kan bättre :) Efter jobbet blev den en fika med frisse och promenad i fontin. Haha, jag är ju lite lat av mig. Så efter halva vägen (kom till en t-korsning) säger jag bara plötsligt:

- Vi tar den här vägen!
- men Jenna, tänk om vi går vilse? jag menar uhu. Ditt lokalsinne har väl aldrig varit särskilt bra.
 
Tack vare mitt lilla val fick gå ca. 1 km extra. Jaja, äventyrslusten är det inget fel på! Motion är ju alltid bra eller vad säger ni? Blev vinkväll senare ute hos Mattias och Linda. Det var rätt roligt :) Nu sitter jag här då som sagt och funderar starkt på att lägga mig.

Puss&Kram
/ J

L.A

image83image84image85

L.A and Mary kate 
Mary Kate bor egentligen i New York med tvillingsyrran Ashley. Jag kan dock inte tänka mig att det är där hon strosar runt i dessa underbara outfits! Tycker det är lite mer L.A style över det hela. Härligt höga klackar, röda ray-bans och smycken i överflöd. Mary Kate is smoking hot! Tycker ni inte? Jag hade ju gärna lånat hennes gaderob för en dag..

När alla sover

Kära blogg :)
Yup. Jag är vaken. Jag kan inte sova. Jag vill inte sova.
Jag pluggar(så ovanligt). Lite tankar som snurrat runt i huvudet ett par dar. Just precis om allt och ingeting. Det kom åter på tapeten efter att ha spanat in Suss inlägg (gårdagens) http://sussi.blogg.se/ 
Magnus bétner. Älskade människa. Det är fan synd att du har fru? och barn. Jag vet nämligen att vi hade passat jävligt bra ihop. Standupkomiker(grymt rolig faktist) Han har sån där lite hjälp-vad-säger-han-nu humor. Han pratar om det som ingen annan pratar om(inte ens våra egna politiker) Han väljer inte heller att väva in den krassa verkligheten i ett nysta av garn. He speaks right from his heart. Säger precis som det är utan några krusiduller. Helt rätt upp och ned. Det är respekt i mina ögon. Se youtube-klippet så förstår ni vad jag pratar om http://www.youtube.com/watch?v=0sR2bh9xMk8


Puss&Kram
/ J

life goes on

Kära blogg :)
It's been a while now. Påsklovet är iallafall avklarat. Jag har heller ingen aning om vart det tog vägen. Det försvann helt enkelt bara. Sen var det dags för skola igen :S Denna vecka kommer mest bistå av (äckligt) plugg. Svenskan är iallafall avklarad. Fast jag sitter här och filar lite till. Funderar på att skicka det jag har ändrat. Men jag vet inte. Jag blir ju aldrig nöjd! Även fast jag så skulle ha 1 år på mig att skriva värsta megauppsatsen så skulle det inte vara nog. Jag blir aldrig nöjd. Man kan ju alltid prestera lite bättre. Ska jag faktist göra imorgon. Då ska Jenna gå på idrotten. Hur länge sen var det sist? Jag kommer inte ens ihåg.. and that's bad. Really bad..


Puss&Kram
/ J

Poetry

Feeling
and
some deep thoughts
about life
Easy piece
someone says
others
don't care
they just live
for the moment 

Äkta skönhet kommer inifrån

 
image82

image81

RSS 2.0