Dagen-efter-mår-jag-så-bra

Jag mådde väl inte bra imorse när jag vaknade kan man säga. Det blev en blöt tillställning igår för att uttrycka mig milt. Jag vaknade iallafall upp brevid min älskling. Vid halv tolv stack jag till Kareby för att hålla i barngympan. Sista gången innan uppvisningen. Det är så duktiga :) Efter det har jag bara slöat, umgåtts med syrran och rensat luften med en person som jag inte träffat på mycket länge. Jag vet inte varför men det känns som att en sten lättat ifrån mitt hjärta. Missförstånd.. Jag säger bara missförstånd gott folk...

Första advent idag ju :) Inte långt kvar till julafton nu!

Halo


I never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad.
Why do you put me on a pedestal,
I'm so up high that I can't see the ground below,
So help me down you've got it wrong, I don't belong there.

One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you

I always said that I would make mistakes,
I'm only human, and that's my saving grace,
I fall as hard as I try
So don't be blinded
See me as I really am, I have flaws and sometimes I even sin,
so pull me from that pedestal,
I don't belong there.

One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you

Why you think that you know me
But In your eyes
I am something above you
It's only in your mind
Only in your mind
I wear a
I wear a
I wear a Halo

One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you

Haaaa ha-ha halo


Jag är kär. Jag fullkomligt älskar låten! Låten kanske kommer att få mig att se ett till avsnitt av One Three Hill (OTH) Eller kanske inte. Vi låter ödet bestämma. Jag älskar låten iallafall. Ni hittar den på youtube.com med sökord "halo".


 

Det finns hopp!

Bara för att gårdagen var föratt säga i klartext rent förjävlig behöver ju inte betyda att denna dagen kommer gå åt helvete också. Redan imorse trots mensvärk och lite för många tryck på snoozknappen fick jag min belöning. Min farmor kom och hämtade mig då jag missade bussen. Efter lite småprat om ditt och datt frågade hon helt sonika ifall jag ville följa med till Tyskland nästnästa helg. For free! Galet glad. Jag fullkomligt älskar Tyskland och staden vi ska till kiel har mycket att erbjuda vad både gäller shopping och uteliv. GALET! Detta kommer jag kunna leva på hela dagen. Nu ska jag fortsätta med mitt repotage om vinterns mode.


Bildtext: Julmarknad i Tyskland är ett måste!

Hot n cold


Jag talar ut

Idag har det varit en sådan dag som man bara vill glömma. Helst av allt vill jag nu lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Ingenting blir bättre av att göra så det vet jag men det känns som att man stänger ute världen på ett sätt. Å just nu vill jag stänga ute världen. Jag har en pms-dag. Skulle inte velat vara i Freddans skor idag som fått agera bollplank dagen till ära. Grattis älskling! Det var dagens pris i föhållandelotteriet. Sådana dagar måste också finnas. Jag hatar bara när de dyker upp. Förutom att man mår piss mår man ju dåligt över att man är en riktigt plåga. Jag hoppas bara på att jag mår bättre imorgon. Vill även passa på att säga tack till mina kära vänner som stått ut med mig idag. En grinig Jenna är inte direkt det roligaste som finns. Längtar väldigt mycket till helgen förövrigt. Då blir det Shopping med Alexandra och utgång på lördagen för att fira Sandra :) Aouch. Lite mer än tre dar kvar. Det går nog relativt snabbt.

Bildtext: Emelie och jag på G! våren -08

Tro, hopp och kärlek

Blä. Idag är vädret rått och trist. Det passar perfekt till min sinnestämmning. Jag inleder även dagen med religonskunskap. Vi läser just nu om Kristendomen. Den som är den mest komplicerade av dem alla (!) Jag är döpt, konfimerad, har varit fadder och även konfermationsledare. Trots allt detta har jag alltid funderat över ifall Gud existerar? Hur vet man liksom? Dagens fundering..



Nu är det inte långt kvar

Snart drar jag till Tjörn då min pojkvän är hemma i Göteborg igen (Y) Skönt är det! Imorgon är det vanlig skolveckan men mjukstartar med en go sovmorgon. Börjar inte för ens 11. Nu ska jag slänga i mig lite käk.


Bildtext: Jag som Mimmi Pigg?

Lycklig

Det blev myskväll hemma hos Moa istället för något av det jag hade skrivit upp på min lista.. Vin, sing-a-long och god mat.
- Mums :)

Det dök upp en going av Thomas Ledin å jag fastna som vanligt för hans refränger.

"Hon e´ flickan, som gör allt för å göra mig lycklig
Flickan, som bara vill mig väl
Hon e´ flickan, som gör allt för å göra mig lycklig
Den enda flickan för min rastlösa själ"

Fast min version som stämmer in i min verkligheten låter såhär:

"Han é pojken som gör allt för å göra mig lycklig
Pojken som bara vill mig väl
Han é pojken som gör allt för å göra mig lycklig
Den enda pojken för min rastlösa själ"

Älskling och jag har ju nu varit ihop i mer än halvår. Förstår inte hur han står ut med mig ibland. Speciellt när jag jag är i farten med något galet upptåg :) I och för sig brukar han säga att det är just därför som han är tillsammans med mig. Jag har hört frasen hört frasen förr även ifrån Freddan
- Du är helt jävla crazy!
Det sa han till mig efter att jag hade tagit mig ett oplanerat nakendopp på låka i början på Juni. Det är jag. och vet du vad? Jag är också helt galen i dig! Så se till och skynda dig hem ifrån Stockholm nu för jag saknar dig! :)


Bildtext: Bara för att jag ser snäll ut behöver inte betyda att jag är "the girl next door"

Lördag

Idag har jag jobbat. Jag är så redig ibland! Nu har jag även satt upp mina krokar. Så nu har mina jackor och andra saker nånstans att hänga :) Flyttat lite möbler och nu ska jag nog byta gardiner.

Saker som bör göras:
byta gardiner och stryka dem
fixa skolådorna
hitta ett ställe för mina skönhetsprylar
städa gaderoben
damnsuga, damntorka osv


Saker jag vill göra:
läsa "Anna, Hanna och Johanna" av Marie Fredriksson
powernappa
gå ut och ta ett glas vin med mina tjejor :)


Ev.
Jul på liseberg

Svårt beslut där...


Hoho

Vilken fredag det blev!
Jag var knappt vaken när jag åkte iväg till skolan imorse.. Å vi ska inte tala om vilken pärs det var att ta sig upp. Anyhow back to the subject. Idag är det fredag vilket innebär helg = ingen skola! Hurraa! Tekniskt sätt är det väl inte mycket till helg för mig med både jobb lör-sön men vafan. Jag klagar inte :D Money, money, money. Å en del av dem satte jag sprätt på idag. Det blev en spontan tripp till Varberg vilket automatiskt också leder till att hela familjen åker till allas kära ullared.
Det blev en del nya underkläder, sminkgrejer och julklappar. Känns skönt att ha börjat beta av listan. Så slipper man lite av den fruktade julstressen. Det är ju liksom inte därför julen kom till. För att man skulle stressa upp sig och sånt. Nä, ta det lugnt och umgås med familjen är väl det egentliga syftet. Sedan tycker man väl att det inte borde spela någon roll vad som ligger under granen men likaså gör det ändå. Konstigt. Här är några av mina "fynd"

Puss&Kram J


Bildtext: Min nya regalklocka


Bildtext: Nya raggasockar som för övrigt  är mina favoriter (Y)


Go(o)d morning

Tekniskt sett så är det ju faktist morgon. Iallafall vad min klocka visar 00:17. Känns knäppt att sitta och fundera över dagen som gått. Jag har i princip gått runt som i en dimma idag. Jag var något trött kan jag säga er! Somna nästan på både engelskan och religonskunskapen.. Oops! Jag piggna väl till något efter lunch och när vi skulle filma var jag något så på. Sjukt flamsig och oseriöst. Vilket man kommer kunna se på våra "bloppers" Haha. Man lever bara en gång gott folk så det ska ju göras ordentligt :) Nu ska jag sova och försöka ta död på min feber. Jag håller nog på att bli sjuk. Hate it. Gónatt !


P.S min pojkvän drar till Stockholm imorgon och jag kommer sakna honom <3

Bildtext: Det börjar änna bli kallt nu


Snyggast.se

Jag ville bara visa er min snygga kompis Lénika. Grr here we go!







Första dagen

Första skoldagen idag. Kände det riktigt. Jag kan ju berätta varför också. Kom till skolan vid halv tio går in i klassrummet och ser två st 2:or sitta mitt i salen. Vafan tänker jag? Vad i helvete är det här nu då? Jag får syn på min lärare och frågar:
- Peter börjar vi snart eller?
- Har du hoppat ner till tvåan eller?
Plötsligt slår det mig. Jag börjar inte halv tio. Det gjorde jag när jag gick i tvåan. När man går i trean börjar man 10.55. Å det var min första dagen efter lovet.

Hux-flux

Shopping igår blev rätt spontan så att säga. Titta vad jag hitta!
Jag hittade även lite små godbitar som inte kom med på bild tyvärr. Godis och julburken till mam! Jätte söt verkligen :) Perfekt att ha julgodis eler pepparkakor i. Julklappstips: (å jag vet att det är november bara) En fin presentask och en glammig mascara. Jag gav min lillasyster en Diormascara i en av det fina presentaskarna nedan och det var uppskattat! Så hon har ju redan fått sin julklapp. Jaja hoppas hon uppskattade sminkväskan från Friis&company. Jag vill inte se hennes röda plastiga längre. Den är gammal och en bakterikälla. Allt från mig :)



Fina presentaskar! :)


The one av Dolce&Gabbana i presentförpackning med parfym och bodylotion.
Älskar presentförpackningar!



Hallonrosa bh:set med tillhörande trosor för 50-lappen
FYND!



Nyckelpiga som man kan massera med
Bara för att den var så söt :)
 


Smink verktyg
Som sagt: Älskar presentförpackningar! :)


En fickspegel!
Perfekt att ha i handväskan :)



Två par nya pumps med rosetter
Rött och svart för att det är snyggast :)


Att älska som en porrstjärna - en sedelärande berättelse
Jenna Jameson med Neil Strauss

- LÄS DEN!

Prepare for take-off

Nu har vi packat allt och ligger skönt i våra sängar. Båten går imorgon halv tre hem emot Sverige. Blä! Jag vill inte åka hem. För att se det postivit så har jag en massa att handla på båten. Borde ha gjort upp en lista på allt känner jag. Men det är faktist semester och då är listor förbjudna. Det är ångestframkallande material. Så det blir hux-flux shopping imorgon :D Haha, så roligt! Jag kanske också vinner en slant som på hitvägen? Nu tänker jag lägga datorn ifrån mig. Du får vänta tills imorgon, jag har fått skriva av mig. Gonatt allesammans!


Bildtext: En dag ska jag också nå toppen!

Allting har ett slut

Nu är snart semester slut. Buhu :(
Jag vill inte åka härifrån. Jag vill bygga mig ett litet sandslott på stranden och flytta in i det. Fast det skulle kanske bli kallt. Äsch snart är det sommar kan man väl säga. Haha det är ju bara ett halvår kvar till våren och då tar jag studenten :):) Nu är jag långt fram i tiden. Idag har jag spelat badminton. Jag och Freddan har faktist rört på oss ovanligt mycket denna veckan. Vi har spelat badminton, bordtennis, biljard, bowling och minigolf. Vi har även bubblat oss och bastat. Trots mitt onda öga. Jag tänker inte bli blind. Å jag tänker strunta i att oroa mig. Jag mår bra och jag ska bli bra.


Bildtext: Nobody said it would be easy

Miljonär

Min pojkvän vill bli miljonär genom att spela på Keno.

Han säger att tänker fortsätta leva precis som han gör nu. Skaffa sig en utbildning, skaffa sig ett jobb och spara pengar. Fast då med 60 mille på kontot. Fast idag erkännade han när vi var på väg till minigolfbanan:

- Det första jag skulle göra för mina pengar skulle vara att köpa en jävla sket bil som knappt rullar och slå sönder den. Med en golfklubba.


bildtext: Älskling, har vi någon gång diskuterat det här med terapi?

Drömmar

Inatt drömde jag något märkligt. Jag drömde faktist om flera saker men jag tänker bara berätta om en dröm. Jag drömde att jag blev tillfångatagen av maffian. Jag blev instängd i min pappas firmahus med maffiabossen och hela tjocka släkten. Allt detta på grund av att min pappa inte kunde betala en räkning. Jag hade även förlorat alla mina vänner och min pojkvän var död. Varför drömmer jag så knäppt? Varför just på min semester och allt? Jag försöker att koppla av men verkligheten tränger sig på. Jag har räkningar hemma att betala, lågkonjunktur i antågande men vart kommer maffian in? Och vart kommer pappas firma ifrån? Min pojkvän är död? Han är i allra högsta grad levande! Usch. Sånt här gör mig knäpp. Jag tänker inte fundera mer kring det här. För jag tänker leva livet tills jag dör.

Bildtext: Det kommer nya dagar med nya äventyr


 


RSS 2.0