Dagens outfit



Kavaj - Gina tricot
Linne - Att
Kjol - Gina tricot
Leggins - H&M
Örhängen - Glitter
Klocka - Regal
Armlänk i rävsax - ?
Ringar - Privat

Today

Nu är det snart dags att dra sig. Det blir tjörn ikväll. Ska kila förbi affären också och handla lite gott. Väskan är packad så egentligen är det ju bara att slänga i sig kaffet och hejhej ut genom dörren. Vad händer för eran del?


Emma Watson


Jävlar!
Tjejen ifrån Harry Potter filmerna
Emma Watson hade jag gärna bytt gaderob med om man säger så.
Trots sin relativt unga ålder har hon fler designers plagg i garoben än jag bara kan drömma om
Många av märket chanel..
och snygg är hon!



Något om tre stilar

  
Något om tre stilar?
Detta samfattar en dag i stan för min del.

Det ser ju inte helt fel ut


Dagens begär:
Sommar
värme
brillor
och
en snygg klänning

- Voilá

Dagens


Torsdag

Lugn dag. Började kl. 8 imorse med Engelska och slutade redan vid halv elva. kan ju inte säga än annat att det var jävligt skönt. Kom väl hem närmare tolv och sedan har jag bara käkat, slappat och satt igång med ett litet projekt.. Vad jag sysslar med? Den som lever får veta mer en annan dag. yepyep. Nu börjar det verkligen bli hög tid att rappa på lite. Klockan är ju över halv fyra!
 
Puss&Kram
/J

Hejsan hoppsan

Idag är det projektarbetsdag. Vilket innebär att man ska jobba med projektarbete.. Är jag taggad? Nope. Måste jag jobba med det? Ja. Damn. Ska åka in till stan om en timme och fördriva tiden med att kolla i affärer och se ifall man hittar något snyggt. Vårkläderna har ju kommit in till stan.. Man blir så glads av alla glada färger. Bort med det murriga och hit med lite färgglada kläder. Efteråt kommer min älskling hit :))
Puss&Kram / J

Morning

Snart dax för skolan. Det inleds med naturkunskap och avslutas med elevtid. Efter det blir det stan för att sätta sprätt på lönen. Jag är i desperat behov av leggins.. Hoppas alla får en bra dag :) Tjingpling!

Kalle


Kalle är snäll :)

How do I look?


Glajjor


Rastlös

Så nu är jag färdig med min artikel. Det kändes bra. Jag körde på mitt vanliga koncept och ändrade i princip ingeting. Det ska ju vara glöd i artikeln! Nu är jag allmänt rastlös. Då kliar det i mina fingrar och det börjar svepa över tangentknapparna i väldig fart. Oftast hamnar jag på sidor med billiga resor. Jag drömmer mig sakta bort när jag hittar det billiga priset efter det andra. Det finns ju så många platser att besöka exempelvis Mexiko, Egypten, England eller USA. Det är jobbigt när rastlösheten sätter in. Jag får abstines. Det kanske blir att man lägger sig i solariumet efter skolan. Man kan ju alltid fantisera om att man ligger på en härlig strand någonstans..



Dagens


Hej hopp :)

Jäklar vilken morgon. För lite sömn kan allt ställa till det. Jag kom nyligen till skolan och har ca. 1 timme på mig att skriva en artikel. Det ska vara andra utkastet men för mig är det första. Jag hatar att jobba om mina artiklar. Det är typ: byt ut det ordet och sedan får man ändra hela meningen och så har man ändrat hela artikeln. Jag tror att första gången man skriver sin artikel att det är när den verkligen är som bäst. Efter att ha jobbat om artikeln känns det inte som att det är lika mycket glöd. Yeye. Back to reality. Tjingpling ha en trevlig dag ♥

Tips!

Jag har verkligen hittat världens snyggaste sortiment vad gäller kjolar och klänningar. Det finns i alla möjliga kreaktioner som nya, vintage och vintage remake. Allt är handsytt. Å priset! Herrejävlar. Rena guldgruvan. Jag är mycket intresserad av en speciell klänning... Jag får se hur det blir med den :) Jag säger inget i nuläget.


Rosettkjol cerise

Bild: En rosa cerise kjol ifrån halika
du hittar mer på deras hemsida:
www.halika.se
klicka!

Dagens outfit


Klänning: Ellen Key
Sjal: H&M
Jeans: H&M
Smycken: Guldfynd
Klocka: Regal

Tuesday

Gomorron :) Idag är det tisdag. Jag och min käre pojkvän ska snart ge oss av mot skolan. Naturkunskap och Svenska idag. På svenskan idag har vi redovisning om Nordens genombrott och sekelskiftets författare. Det svåra i det är väl egentligen inte att ställa sig och prata inför en massa människor utan att göra det mer intressant.. Men vi kämpar på. Vi jobbar på och det kommer gå så brabra idag :):)

Efter skolan blir det Tjörn.

Have a nice day :)




Dagens


Imponerad

Idag har det varit en sådan dag då allt bara går förjävla bra. Idag har jag imponerat på mig själv. Jag och min grupp klarade av att redovisa i mediakommunikation utan att ha snackat ihop oss särskilt mycket. Å det gick ypperligt bra :):) På engelskas diskussion gällande Israel-Palestina öppnade jag faktist munnen och sa vad jag tyckte och tänkte. Vi kom väl inte fram till någon lösning på problemet men det kändes gött att ha fått sagt det man ville. Sedan på Företagsekonomin räckte jag upp handen och försökte svara på alla frågor så gott det gick. Det gick över förväntan kan jag säga :):) 

- Jag är grym :)

  


Jag är sugen

Jag ville inte till en början men nu vill jag...
Det känns som att alla pratar om det..
Men jag ska inte dit...
Fan.



Biofilmer

Det går ju himla mycket bra på bio just nu.
Här är några biofilmer som jag vill se: 

  • Australia
  • Changeling
  • Benjamin Buttons otroliga liv
  • Twilight
  • Bröllopsduellen

Pengafråga

Måndag idag och just nu sitter jag i skolan. Jag börjar inte förrens vid elva så jag hinner skriva av mig. Igår när jag satt och väntade på Freddans jobb satt jag och läste GP. I del ett skrev man om att det är en självklarhet att unga vuxna betalar hemma och jag kände verkligen att det var en artikel värd att läsa.

Så jag slår upp s. 26 och läser om två killar som fortfarande bor hemma och betalar för sig. Visst jag är inte den att döma men om man intervjuvar två personer som bor hemma varför kunde man inte då ha valt att intervjuva en kille och en tjej? Eller det kanske inte finns några tjejer som bor kvar hemma?

Det känns som att när det kommer till ekonomi så ställs det mer fokus på männen än vad det görs på kvinnor. Den makt som media har är otrolig stor och jag tycker verkligen att det bör tänka på hur det hanterar den.

Överlag är artikeln mycket givande och den säger även att man gör sina barn en otjänst genom att inte ta betalt. Vilket jag håller med om. Jag jobbar extra och det leder ju automatiskt till att jag har mer pengar att röra mig med. När den dagen kommer då jag lämnar boet måste jag kunna klara mig ekonomiskt. Det kan då komma som en chock hur mycket pengar som går åt till boende, mat, bil, försäkringar ect.

Jag tror att man lär sig att hantera en budget ifall man redan i tidig ålder börjar betala hyra, mat eller annat hemma så att man får in hur det fungerar. Det finns ju en anledning till att föräldrar får vita kuvert i brevlådan. Det kallas räkningar och när man blir vuxen får man klara sig själv och då måste man kunna betala dem. För inget kommer gratis här i livet.  

Dagens



Sunday

Hej å hå. Idag är det söndag. Vilket innebär att idag kunde jag ligga kvar riktigt länge i sängen.. Mmm. Det blev ju inte sämre av att man vaknar och upptäcker att pojkvännen ligger en armlängd ifrån. Mmm krama lite på honom och så känner man hur underbara söndagar är. Efter det när vi väl tagit oss upp ur sängen stack min kärlek å jobba och jag själv åkte ut och övningskörde. Det gick riktigt bra och jag känner att jag börjar få pejl på saker och ting. När jag väl kom hem installera jag datorn och städade ibland mina skolådor. Det finns ju alltid något att göra och nästa vecka ska jag handla nya möbler så lika bra att ta lite i taget. Jag vill göra det enkelt för mig och bara ställa in möblerna och så är det klart. Nu ska jag slänga ihop en väska och bege mig ut. Destination: Tjörn ♥

Puss&Kram
/ J


Dagens


Bild: Victoria Beckham

Picture


Bild: När jag var på väg hem i fredags

Åtta månader ♥



Du är bäst och jag älskar dig !

Brum

Nu har vi äntligen lånat en bil. Nu blir det till att brumma på :) Vi ska snart ge oss av för att hämta min stationära dator som varit paj. För nu äntligen är den fixad och vet ni? Alla bilder finns kvar. MAMMA MIA!

- Hej kompis det går bra nu, det går bra nu


Gaderobsgrubbel

Puh, äntligen en lugn stund. Det känns bra att få sitta ner en stund efter en skolvecka å jobbat det har jag också gjort. Det finns väl en till anledning. Att jag kanske fick ett ryck igår rensade både ibland skorna och garoben? Det blev en fett kasse till myrorna och åtta par skor varav 3 var oavända. Way to go! Det känns jävligt bra och jag känner mig stolt över att jag inte slängde bort dem, utan skänker dem till en verksamhet som gör bra mycket mer nytta än ifall jag hade kastat dem i soptunnan.

Så hur gör ni när ni rensar gaderoben?
Slänger/ger bort till kompisar/skänker?

Puss&Kram J

Dagens önskeoutfit


Kvällskonversation

- Älskling kan man hitta din blogg på google?
- Nej men man kan hitta min gamla
- Har du en gammal blogg?
- Japp 
Jag söker på google och hittar precis det jag pratar om nämligen min gamla blogg och Freddan skumläser lite smått
- Men älskling det är ju sånt här som är roligt att läsa om. Här skriver du ju om vettiga saker och sådant som man vill läsa om. Då verkar det ju som att du var en seriös bloggare. Vad hände egentligen?

För att se skillnaden klicka in er på min gamla blogg: metrobloggen.se/jenjen
Jag bör, antar jag, varna er för om än något få men seriösa blogginlägg.
 


Back in the days:  metrobloggen.se/jenjen Today: hairdown.blogg.se
Vilken stämmer egentligen bäst in på mig?


Zero size?



Sajten Worth100.com har manipulerat kändisarna till några storlekar större.
Kan ni gissa vilka det är?

Makeover?


Dagens


Falsifierbarhet

Falsifierbarhet - egenskapen hos en teori att det går att att avgöra om den är falsk.

Termen används inom vetenskapen för att karakterisera en teori som går att testa, i allmänhet i experiment. Testet ska utformas så att resultatet antingen stöder eller motbevisar teorin, beroende på utfallet. Om ett sådant test inte kan konstrueras är inte teorin falsifierbar.


Dagens


Söndag

Det är den dagen som är till för att slappa å fundera. Just nu funderar jag över om hur länge jag kommer att tid med att stå i duschen. Eller gårdagen. Inget blir som man tänkt sig har jag hört så många ggr men jag vet inte denna kvällen var den konstigaste på länge. Inget negativt där. För jag hade jävligt roligt ska jag erkänna. Å jag drack nästan inte en droppe sprit... yeye, back to reality. Ska nu ta och hoppa in i duschen å sen blir det till å ta bussen upp mot tjörn. Så det så. Gårdagen var rolig med dans, massa samtal om livet och alla gamla kompisar man träffa. Idag ska jag träffa min pojkvän för äntligen så mår han bättre :D Wäääj. Bra där :)

Puss&Kram
/ J

Timmen är sen

Jag letar för fullt efter en billig resa. Jag vill verkligen ut och resa. Jag hittade ett kanonerbjudande härom dagen och nu hittar jag det inte längre! Damn. Jaja, det kommer nya det vet jag. Jobb imorgon så det blir nog sängen snart för min del. Gonatt!



Bild: Tysklands julmarknad men jag har siktet inställt på annat just nu..

ödet

Fyfan. Idag skulle ju det ha varit första skoldagen som för alla andra. Om det blev så? Nej. Varför? För att jag är sjuk. Jag hade feber när jag vaknade imorse. Bäst att sova vidare tänkte jag. Jag har ju nämligen oturligt nog en håltimma på ca.3 h idag.. Jag blev dock inte bättre  så min första skoldag har jag spenderat i sängen tillsammans med Ipren och te. Det blev en film också "sex and the city the movie" Jag fullkomligt älskar den! Imorgon blir det nog skolan jag mår ju trots allt lite bättre :)


I love that movie!

du+jag=vi

Vilket är väl typ den enda matten jag någonsin kommer att förstå mig på..



För jag saknar honom väldigt mycket.
Snälla bli frisk snart så jag kan få
krama och pussa på dig så mycket som jag vill :)

Ett livstecken

Nu var det ett bra tag sedan man bloggade. Man märker det i och med att det faktist är nytt år! Med tanke på att det varit ovanligt tyst kring mig kanske ni undrar vad man haft för sig förutom att tagit det jävligt chill. Jag har avverkat julen och just idag åkte faktist julsakerna ut ur mitt rum. Det känns lite motsägelsefullt då det sägs att det kanske kommer snö imorgon. Jag hoppas inte! Snö ska man ha på julen allt annat känns bara b. Jag ska förklara varför:

1. Det regnar antingen bort eller smälter bort och när det sedan fryser på någon grad eller två då har vi ishalka
(vilket jag inte tycker är särskilt mysigt)
2. Det blir otroligt kallt och man får ha dubbla sockar i stövlarna typ. huhu!
3. Risken för att bussjävlen är mer sen är något mellan 100-110%

Ja det var väl typ vad jag hade att säga för tillfället. Förutom det har jag dissat mellandagsrean, firat nyår med vänner, blivit jävligt full, umgåtts med min älskade pojkvän och varit i Strömstad :) Inte illa pinkat för sista jullovet.  Får väl se när man återvänder :) Ciao!


 


RSS 2.0