La la la

image141


- All I wanna do is to dance with you

I need you

Dagen har varit .. omväxlande.
Vaknade 9.15 närmare bestämt och insåg att jag skulle vara på jobbet 45 min senare. 10.00 ! Lite panik.. Slängde mig in i duschen, snabbt på med kläderna och fick i mig en kopp kaffe. Vaken och i stort sett klar. Ett STORT tack till papi som körde mig till jobbet :) Lärde mig kassan, lärde mig kaffebryggaren och våffeljärnet. Efter detta var jag redo att börja. En del missar men stundtals var det utomordentligt bra. Kom väl hem runt halv åtta-åtta. Rätt död men lycklig som få och med pengar på ficka :)  Emelie det var urkul att jobba med dig idag! Vi ses inte allt för ofta :/ Men nu serru ska det bli ändring på det!  Du vet vad jag tycker och hur jag känner. Jag behöver verkligen dig! Jag finns här för dig! Du kan ringa mig dag som natt. Tvivla aldrig på det! Jag tänker inte under några omständigheter släppa dig. Du är min vän, mitt syre och självklart ett stort lyckopiller :) Vi ses på torsdag!

image140

- jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

För man är inte roligare än vad man gör sig

Jobbade idag och det gick alldeles utmärkt. Jag fick även ta ett litet snack med min chef om mitt schema inför sommaren. Pratade om lediga dagar, arbetstider och Wheels and wings :) Efter jobbet fick jag skjuts in till kungälv och fick sedan snällt stå vid övergångsstället å vänta på bilen :) Rolling rolling. Fick lite smått panik när mobilen började pipa för att jag hade lågt batteri.. Inte bra! Men då precis ser jag Therese & Co. Hoppar in i bilen å äventyret börjar :) Dunka plåt, skräna så högt man bara kan och självklart  i gott sällskap. Blev sedan grillning och ännu mera crusing. Det började bra och slutade kanske? inte lika bra i Eriksdal. Nu ska jag sova, jobba imorron då. 10.30-19.00 har ni inget bättre för er kan ni ju komma förbi en sväng :) Tofta Herrgård is the place! Sov gott allesammans :)

Puss&Kram
/ J


Oh baby

Bestämde mig för att ta en sväng till Stenungsund förut. Överraskadade Freddan lite när jag dök upp på hans jobb. Mycket trevligt om man får säga så :) Tog sedan röd express hem. Då ringer Danneman och säger att det är lite folk hemma hos han och frågar om jag vill komma. Jomenvisst :)  Gott folk, tjöt och sedan kom vattenpipan fram. Följt av bad i deras pool :) Spontan dopp. Sånt gillar vi :) Får vi allt göra om snart igen. Olle den fegisen ska faktist också bada då. Så det så! Snackade nyss med Freddan själv. Glad över att jag har dig :) Ha de så bra på jobbet imon! Nu ska jag sova. Jobb imon och på kvällen blir det kungälvs crusing.

image139

För nu ska jag leva livet

Lycka

Äntligen helg! Åh vad det känns skönt :) Håller ni inte med mig? Dagen har varit allmänt slapp. Engelska lektion sedan tog jag och Sandra bussen ner till Universum. Fick lite information om projektarbete och så :) Jag är nästan helt säker på vilken avdelning jag ska välja. Och dagens tack till Sandra då :) När jag kom till Kungälv träffade jag Rödluvan och Linn :) Fick reda på att jag ska jobba på Söndag. Där ser man! Nu funderar jag på vad jag ska göra. Ring lou kanske? Saknar allt det lilla livet :) Hoppas alla får en riktig skön fredagkväll för det tänker jag iallafall ha!

Puss&Kram
/ J

Hej :)

Vaknade härligt utvilad imorse :)
En dusch, en kopp kaffe och frulle får mig att känna mig som en ny människa. Idag var det även dags för de fruktade coop-testet. Det gick dock bra, fast inte så bra som jag hoppats :( Men jag tog mig iallafall runt! Så inte så illa. Jag fick  även lite senare glada nyheter av Mangan (!) Den satt gött! Därefter lunch och håltimma. Kan det bli bättre? Svar: Ja, det kan det faktist. Hoho :) Nationella provet i Engelska gick över förväntan. Fick bla. -VG på skrivdelen. Vilken lycka!  När jag skrev min uppsats gick jag därifrån med en känsla av panik och började drömma mardrömmar .. Om att jag fick ett fett IG i slutbetyg... Icke sa nicke!  För kompis det går bra nu, det går bra nu..


"They love to tell you stay inside the lines
But something's better on the other side"

Puss&Kram
/ J


Smile :)

Kom nyligen hem ifrån Göteborg :) Jag och Freddan trotsade väderomslaget och möttes senare av solsken. Vandrade gata upp och gata ner. Målet var väl att hitta en avslutningsklänning. Jag fann dock inget som föll mig i smaken. Det var lite synd. Får leta lite mer noggrant nån annan dag.. För det börjar ju närma sig! Idag har varit en sådan där dag då allting känns helt perfekt. Har ni någonsin haft en sådan dag? Då vet ni vad jag pratar om. Vart man än vänt sig om har man mötts av ett leende :) Hehe. Mer glädje åt folket!  Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det till att sova :)

Puss&Kram

/ J


Söndag

Gårdagen spenderades på allra bästa sätt hemma hos Sabina :) Nybakad 18-åring. Ollanbollan nästa liksom! Var allt på tiden! Kan vi nog köra på nästa helg :) Fredag tycker jag låter som en bra dag. Är ni på eller? Freddan följde också med till partyt :) Mycket trevligt. Jag  får även hålla med dig Emmy. He's a good driver :) Var faktist hemma tidigt för en gångs skull. Kändes extra bra när man fick veta att den andra festen hade innehållit en del snefylla och slagsmål.. Så det ska vara? Enligt en av mina kära vänner är det tecken på en lyckad fest. Jag har nog en annan åsikt tror jag. Men det var ingen fara gott folk! Ingen behövde uppsöka sjukhus ialf :)
 
Idag vaknade jag lagom vid 10(tidigt för att vara mig) städade lite smått på mitt rum och efter det en sväng till ytterby "city" då va ;D gick till Jasmine och vi såg filmen"stolthet och fördom" Buhu! Jag ville ha ett annorlunda slut... Sedan när Jasmine vaknade(hon somnade under filmen) pratade vi om helgens bravader. Nämnde jag att hon ringde mig halv 3 inatt? Det gjorde hon ialf. Jag som låg och sov gott vaknar med orden(fast första gången klickade jag henne. Haha evul!)
- Jasmine jag sover.. Jag vill gärna sova.. Vill du något speciellt?
- Men är inte du på party? aja, nä. Hejdå! *klick*


Haha. Fick kolla mobilen imorse.. Trodde jag hade drömt Hjälpte henne att plugga också. Kardis på den! Idag har också varit en sån där skön dag. Jag gillar söndagar! Jag har även gått runt med ett sånt där fånigt leende på läpparna. Ett visst telefonsamtal gjorde även mig ännu gladare. Imorgon är det fika med Lenika på knut som gäller :) Längtar redan! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova.


Puss&Kram

/ J


Just a little bit of sunshine


Ska snart iväg till jobbet, men för en gångs skull är jag uppe i tid! Så nu har jag dötid att slå ihjäl. Perfekt. Gillar sådana morgonar. Jag menar vem gillar att stressa? Stress i lagom mängd i all ära, men egentligen så gillar de flesta nog att ta det lite lugnt :) Gårdagen som var helt oplanerad(!) blev en av de roligaste kvällarna på länge! Träffade Jasmine, blev en sväng till farmor för att slutligen hamna hos Chris. In till k-älv för att köpa vattenpipstobak(jag har fortfarande svårt att säga det) och hyra film "Good luck Chuck" Feel-good. Sen när jag var hos Chris ringde Therese och fråga om man ville följa med och cruisa lite i en caben. Grr, me like! Tog en runda i k-älv, såg att fars hatt var smockat och hur mycket vakter som helst överallt, så destination blev en annan: Avenyn! En snygg bil, vinden i håret och musik på högsta volym..  I just feel good :) Tack för att jag fick åka med Therese! Call you later alligator :) Nu ska jag käka upp min frulle och sedan bege mig ut genom dörren. Ha en bra dag allihopa !                                                                                                                                                                                                   

image138

Poetry emotions


image137

Feeling
and
some deep thoughts
about life
Easy piece
someone says
others
don't care
they just live
for the moment





Grattis!


[Bild kommer]

Grattis till min systeryster som fyller 16 idag!  :)
Du börjar äna bli stor nu. 
Jag kommer fortfarande ihåg när jag nattade dig när mamma jobbade natt.
När vi hade kommit hem ifrån USA och du vaknar med orden: Jenna jag tror vi är i fel hus..
Även om vi bråkar, skriker och gapar allt om vartannat
Så skulle jag inte byta ut dig för några pengar i världen
eller skor, bilar och båtar... 


För att blod är tjockare  än vatten
Systerskap likaså.

Puss&Kram
/ J

Go(o)d morning

Kära blogg :)
Det var en jävla ansträning att ta sig upp ur sängen imorse. Allting bara snurrade så fort jag ställde mig upp. Men jag kom upp, rusade till bussen för att sedan missa den(!) Dock slutade allt väl. Papi kom och hämtade mig istället - Thanks dad! You're the best :)
Så nu sitter jag på lektion och skriver på min novell "En tjejs värsta mardröm". Fylld av intriger, avundsjuka och en del tårar. Jag vet inte ens själv hur det kommer sluta.. Förhoppningsvis lyckligt? Sugen på rast snart! Cause I'm hungry!

image135

Ramlar

Kära blogg :)
Puh, vilken dag. Måndagar i ett nötskal. Jag och några till(många fler) såg Hamlet idag. Det var nog dagens bedrift(knäet som låste sig, jag blev sjukt kissenödig och pjäsen var totalt humorlös) Kanske inte helt, det fanns några repliker som sas med glimten i ögat. image134

- Jag kan se ut som vad jag vill! Titta nu: Fredrik Reinfeldt...

Efteråt blev det en liten fika med Jennifer i min klass :) Kändes skönt att få prata av sig lite. And after that. STÖDMATTE!(lätt att jag tänker kompa senare) Gah. Jag har nog inte sovit så bra på ett par dar, för jag hittar ingen annan förklaring(jag vill inte hitta någon)till varför jag plötsligt kände mig helt gråtfärdig och på samma gång frustrerad/arg? Ångest över nationella provet i Matte B på torsdag? Som sagt; jag vill inte veta...
Dagens eloge går till Freddan iallafall. Spelade lite spel på MSN och har ni inte testat det så gör det! Sten, sax och påse rekommenderar jag då ;) Haha. Blev även en liten promenix. När jag går förbi känns allting kusligt tyst. Fan :/ Jag tänker på er! Usch. Nu är det dags att sova. Sov gott allihopa!

Vi bränner dagsljus - William Shakespeare

Puss&Kram
/ J

I'm back

Kära blogg :)
Det är måndag och jag känner något som kan liknas hunger. Inte hunger efter mat, kaffe eller godis. En hunger efter ett nytt äventyr. Helgen(som jag redan har berättat för er om) har varit grym! Ser dock framemot nästa helg. Den blir lugn och fin. Det var riktigt längesen. Chilledilla med cöla, godis och en film. Jag ser mycket framemot det. Men just nu när plugga borde vara min första prioritering då längtar jag bara mer efter sådan som man vanligtvis inte gör. Ett äventyr - varken mer eller mindre.. något jag kan leva på hela veckan..

- Varför är det alltid så att man vill ha det kan absolut inte kan få? 


image132


För en dag ska jag hitta svaret, en dag.. 


/ J

 

Jag har något som du inte har

image131

Världens bästa kompisar:
Lenika, Julia and Suss


Ni är så sjukt bra, ni vet det va?
Me love  ♥


Jag visste det

Fan. Helvete. Jävla dumt där. Jag visste det! Jag visste det...

Det är bara jag

Kära blogg :)
I'm back. Helgen kan bara sammanfattas med ett ord: GRYM! Jag har testat på ett mycket spännande jobb; Bartender. Japp ni läste rätt. Bartender. Coolt eller vadå? :) Jag och 4 kompisar serverade alkohol och shotar till höger/vänster i onsdags under cortegen i Chalmers(det stora) kårhus. Onda fötter, viftade armar filled with cash och så kassapparaten som ideligen strulade. Det var ett äventyr kan man säga! Ångrar inte en sekund att jag sa ja till det. Bästa Valborgen på 3 år! Efterfesten för oss som sedan puffat var tyvärr inte mycket att hurra för så jag var hemma lagom tidigt; närmare bestämt 6-halv 7 på torsdag morron...

Torsdagen var allmänt seg och "bakisdag"(trots att man i princip inte druckit en droppe alkohol) Tilläggas bör att jag slockande runt 7 på kvällen. Snacka om att jag var trött!

Fredagen var det Danmark med la famille som gällde! Packade bilen full med vatten, andra godsaker och så bar det av :) Shoppade lite, besökte lukken(jag älskar stranden!) och gottade oss i solskenet.

Lördagen bestod av work, work, work. Sedan hem för att packa väskan, ta bussen till stan och träffa Lenika&Sandra. Aww sötnosar :) Fixade och donade(pizza hann vi också med!) förfesta lite och sedan tog vi tåget till Utby. Philip och Victor som hade fyllt 18 - Vi gratulerar :) Dans, alkohol(milissa jag tycker också fan att man borde införa alkohollås på mobilen) och glada människor. Det kunde inte varit bättre!(eller det kunde det men det kunde även varit värre som en viss person sa till mig) Var väl hemma runt 4. Thanks!

Idag har jag mest varit allmänt seg men trots detta så har jag hunnit med en hel del(inget av större betydelse dock) Förutom en sak. Det känns som att en sten lättat från mitt hjärta. That makes me happy :) Varit en sväng i stan - överallt och ingestans med papi. Sovit lite och nu ska jag faktist städa mitt rum. Ny vecka - en ny start. Hoppet är det sista som lämnar människan, right?

Puss&Kram
/ J

RSS 2.0