He's my man


Älskade pojkvän

Tuesday





Vit mössa - H&M
Svart skinnjacka i herrmodell - JC
Vit virkad halsduk - Bikbok
Flanellskjorta - Pappas gamla
Mörkblå jeans - Cheap monday
Svarta vintage stövlar - Mammas gamla
Ringar - Privat
Rött nagellack - Rubiss

Hösten är på G



Höst på g! Jag är inte ledsen för det.
Jag gillar hösten. Det är fina färger.
Det blir mycket tända ljus och te.
Bra böcker, raggarsockar och en å annan puss.
Jag är också redo.
Så glad över min ullkappa jag köpte i Fredags.
I den tänker jag rocka sönder hösten.
Hitta den för under 500-lappen på Gina tricot.
- FYND!

Monday





Mönstrade leggins - Gina tricot
Svarta shorts - CNYbasic
Smokey blue top  - Gina tricot
Röd basker - Lindex
Elefanthalsband - H&M
Guldig klocka - QUARTZ
Ringar - privat
Örhängen - Glitter

Bilder ifrån helgen

                  

Här är bilderna ifrån helgen. Jag och Freddan bestämde i mitten av förra veckan för att ge oss av på en mini-semester. Vi åkte till en liten ort utanför Strömstad som heter Näsinge. Där min släkt har ett litet charmigt hus. Det var en lite knepigt att hitta dit då gps:en ville att vi skulle ta svängen om Oslo (!) Men till slut hittade vi efter lite telefonkontakt med min pappa :) Vi lagade lite mat när vi kom upp sedan blev det mys med levande ljus. Jag hade tänkt att vi skulle åka förbi Nodby dan därpå. Ett stort köpcentrum som ligger nära norska gränsen. Där har det verkligen allt! Parfym, väskor, jeans osv till mega bra priser! Tyvärr var vi ju lite trött då efter gårdagens äventyr och vaknade inte för än vid 1. Det blev istället en promenad i det fina vädret, en tripp till Bomholm för att kolla på en vikingagrav och Strömstad. Inte fy skam! Sedan begav vi oss hemåt. Sista bilden ska föreställa Uddevallabron. Vet inte riktigt vad som gick snett där. Jag hann även med lite shopping här i helgen. Visar fynd senare!
 

Söndag

Jag gillar söndagar. Det är alltid lika oförutsägbara! Sånt gillar jag. Vaknade upp i Strömstad. Tog det lugnt. Åt frukost. Gick ut på en skön promenad. Spanade omgivingen. Åkte sedan mot Strömstad. Där var det heldött! Jag som älskar Strömstad som sommarstad blev rent ut sagt chockad! Det blev en sväng på stan och sedan hemåt. Stannade till vid torp för att käka. Nu sitter vi och dricker te. Ska tända ljus och mysa. Skola imorgon. Halsen krånglar. Jag vill verkligen inte!


Bild: Mysigt med ljus i höstmörkret

Dagens låttips:
Amy Mcdonald - This is the life
P.S bilder ifrån helgen kommer imorgon :)

Jag är klar!


Bild: Jag var lycklig och nu är jag ännu lyckligare


Nu är jag äntligen klar med svenskan.
HALLELUJA!
Nu blir det spontandans och "the dark knight"
- Gókväll gott folk :)

Fredag

Äntligen fredag mina kära vänner! Det älskade filosofiprovet har man också fått gjort. Adjö till det! Nu är det äntligen över. För att fira helgen och självklart sätta sprätt på lönen stack vi till stan efter skolans slut. Göra stan osäker liksom! Bara för att vi alltid måste vara värst  försätter även min älskade pojkvän oss i en liten knepig situation.
- ÄLSKLING DET ÄR RÖTT!
Jag kan säg att jag vet inte riktigt vad han satt och tänkte på. Vi humorister lever ju för upplevelserna. Det var verkligen en! Efter det gick runt lite i Nordstan och jag hittade en jätte fin ullkappa :D Nu kommer jag inte frysa i vinter iallafall :) Det känns ju väldigt skönt. En förkylning står väl inte högst upp på önskelistan just nu. När vi åkte hem förstod vi att det brann någonstans då brandbilen kom körande brevid oss. Spännande dag kan man väl säga. Vi hann ju verkligen göra stan.. 

Å förresten! Allting är packat inför imorgon. Det blir Strömstad. Vi sticker direkt efter att Freddan slutat jobbet :) Min väska är iallafall packad, nyckeln ligger i väskan och jag har även med mig mitt mobila bredband. Nu är det helg! :) 



Bild: Det ska bli skönt att få komma iväg bara vi två. Senaste var Varberg i Juli!

Sjukt skön låt!



Kate Nash - Foundations
Sjukt skön låt. Hittade den av en slump på youtube.
Jag sitter ju och skriver på ett svenska-arbete och då är det
skönt att ha något
 att lyssna på.
Så gör som jag:

- Lyssna å njut :)

På tu man hand

Väder väder och väder. Nu släpper vi det tycker jag.
Vaknade upp imorse brevid pojkvännen. Väldigt mysigt :) Kändes himla bra och inte lika svårt att stiga upp, inte alls som det brukar va :)  Åh jo jag kom väl försent till engelskan men jag var lika glad ändå. Trots att jag inte hade fått i mig min dagliga dos av kaffe! Jag och min grupp har även redigerat klart våran film. Grym är vad den är! Nu är det bara ljudet som fattas. Jag har en himla bra känsla om detta får jag lov att säga :) Just nu är jag hemma hos min pojkvän. Det är här jag kommer att spendera kvällen så att säga. Svenska och Filosofi plugg och visst får ni väl som jag en klar romantisk bild framför er? Skönt med helg snart. Då blir det förhoppningsvis Strömstad och pluggfritt :)


Det blir väl inte alltid som man tänkt sig..

Vart är världen på väg?

The sounds i öronen och jag just nu håller på att göra ett tappert försök till att skriva en debattartikel. Jag vet inte om alla vet vad som hänt här i veckan. I vårat grannland Finland så har en hemsk skolmassaker har ägt rum. 11 st är på grund av detta inte längre i livet inklusive förövaren som ansåg att han kunde ta det liv han ville. Arghh! Sånt gör mig så arg! Att en människa anser att man kan ta någons annans liv. Att bara komma på tanken, få för sig att leka Gud rent ut sagt! Om han nu överhuvudtaget existerar. Ibland börjar man tvivla kan man ju säga.. Detta är även den andra skolmassaker som ägt  rum inom loppet av ett år i lilla Finland. Usch! Nu ska jag fortsätta med mitt skrivande.

Låten som kommer ringa i min öron hela dagen lång:
The sounds - hit me hard

Bild: Jag trodde skolan var en trygg plats. Nu tvivlar jag...

drömmar



Helgen

Fredagen var mysig, gårdagen var härlig och idag känns allt segt.
Började smått förfesta hemma hos Moa med vin & Hits for kidz (OBS! Jag skojar inte) Det blev mycket skratt och stoj kring både cd-valet och dansen som hörde till.. Sedan stack vi hem till Hanna därefter drog vi vidare till tre kockar. Jag hade aldrig varit där innan men det verkade okej. Efter det gick (läs sprang) vi till busstationen för att möta Fanny och Emelia. Tillbaka till kockar bara för att gå uppför trappan och vända mot combi.

Utanför var det bråk som vanligt. Varför kan det aldrig vara städat i lilla kungälv? Varför alltid en massa bråk som leder till att polisen måste tillkallas? Beror det på gänggrupperingar och deras attityder emot varandra?  Ett alldeles för stort alkoholintag fördelat på flera personer? Varför? Efter ett tag blev det iallafall lagom städat och lite dans till. Toalettbesök med självaste fröken Moa Kindblad och det är ju alltid uppskattat. Moa jag är också så glad att du alltid finns där och bromsar upp mig på flera sätt. Jag vet att jag kan vara lite vild ibland.

Drog hem vid 3-snåret och landade i min egna säng vid halv fyra. Natten slutade inte där dock. Isället för att lägga mig i min egna säng blev det mysigt tjejsnack sådär på morronkvisten i syrrans. 



Bild: Moa en av mina allra bästa vänner på hennes skolavslutning i nian

stay my baby

Summerlove isn't ment to be
and it's only fantasy
it's what everyone's telling me
stay my baby
Even know it's a little rush let me know that you'll keep in touch
If you don't it will hurt so much, stay my baby
Oh-oh-oh-oh tell me right now oh-oh-oh-oh how it's going down

Everything will be ok, everything will be alright
I know that it will go my way if you stay my baby
I'm never gonna give you up I'm never gonna have enough
So now 'til forever stay my baby

Now that I've comed back to school all I do is think of you
Sitting up here in my room, going crazy
But then you call it gets me true it all
Everytime I hear you say, stay my baby

Everything will be ok, everything will be alright
I know that it will go my way if you stay my baby
I'm never gonna give you up I'm never gonna have enough
So now 'til forever stay my baby
(stay my baby)

Stay my baby, stay my baby, stay my baby, stay my baby

Tell me right now how it's going down
Everything will be ok everything will be alright
I know that it will go my way if you stay my baby
I'm never gonna give you up I'm never gonna have enough
So now 'til forever stay my baby

Stay my baby stay my baby stay my baby stay my baby

I'm never gonna give you up I'm never gonna have enough
So now 'til forever stay my baby
Stay my baby

Illusion?



Tänk om allting bara är en illusion?
"det var Paris, det var våren och blommorna blomma"
Vilket jävla skitsnack.
Det känns inte bra.

regn

Jag älskar regn. När man befinner sig inomhus vill säga. När man sitter i en mjuk soffa med en härlig filt kring sig. Kanske har man tänt några ljus och dricker hett te. Funderar kanske på att läsa en bra bok. Det är en härlig känsla! Just nu känns väl kanske inte allt på topp. Jag har svikit mig själv idag. Jag har svikit någon som står mig nära. Jag tänker fortsätta kämpa. Jag vill bli fri. För det jag kämpar för betyder så mycket mer. Mig själv och min kärlek. Vill varken förlora något av det. Det är dags att välja nu. Jag väljer friheten. Fri från ett beroende som bara skadar mig.



Kan du sjunga?


 Jag vet inte hur det är med dig. Men jag fullkomligt älskar att sjunga! Därför kändes det helt rätt att söka till Mimers julshow. Jag har egentligen inte tid till det men jag ville verkligen testa. Bara för att se hur det går till och sedan se vad man går för. När man tycker något är roligt behöver det automatiskt inte betyda att man är bra på det. Men något man tycker är roligt och som man verkligen brinner för. Då har man alla chanser att lyckas. Mitt sångval som jag bestämde mig för ca. 10 min innan jag skulle pröva min lycka funkade hyfsat bra. Wonderwall med Oaises är en ren klassiker och en av mina favoritlåtar så valet var rätt självklart. Improvisationen av när jag ska förklara för min korkade lillasyster att tomten existerar inte, gick faktist över förväntan. Jag har aldrig spelat teater aldrig känt något sug men nu så kom det. Efter det var de dansprov och tja. Jag är nog född med två vänsterfötter likt Janne Långben. Men man kan ha kul ändå! Glad att jag fick gjort det. Stolt över mig själv. Jag tänjde lite på mina gränser idag. Så jag är nöjd. Lycklig och trött. Sov gott allihopa!  



Hej hå vad tiden går

Ja tiden går verkligen fort!
Jag försöker dock utnyttja den till fullo. Möte imorse följt av religonskunskap där man fick se hur kvinnor i Indien lever. Tacka vet jag att jag lever i Sverige! Det finns fortfarande mycket kvar att ta itu med här men i Indien, där finns det mer! Jag funderar också på hur man ska lösa det. Utbildning? Information? Förhindra korruption? Jag och mina vänner satt och diskutera detta på café knut. Mysigare ställe går nästan inte att hitta i lilla kungälv. Det har också gjort om stället. Målat, donat och fixat lite ny inredning. Basen bestående av vita väggar som mixats med blommiga inslag. Jag fick allt lite sommarkänsla när vi satt där. Återvände dock snabbt till verkligheten genom en hastig blick genom fönstret. Det var grått och mulet. Känns då skönt att ha sådana vänner som lyser upp ens dagar.


bild: Suss och Julia två av mina allra bästa vänner

På språng




Idag hatar jag min hals, älskar mina jeans och är glad för att jag kom upp i tid!

Råsa

 

Okej rosa stavas inte råsa utan rosa. Men när jag såg dessa bilder ifrån Tori Spellings home in U.S.A kunde jag inte anat än utbrista
- RÅSA!

Jag som är ett rätt stort fan av färgen blev till och med mållös...

Ser ni det jag ser?

 

Vad är det med Jodie marsh som kan få mig att tänka på jokern i "the dark knight"?
Är det a) det utsmetade illröda läppstiftet b) all eyeliner runt ögonen c) det småluriga leendet?
 
Jag kan liksom inte bestämma mig..

Look at me

 


"Wear them gold and diamond rings,
All them things don't mean a thing
Chaperones and limousines
Shopping for expensive things"


 


Manic monday

En av många måndagar. Man vaknar med förhoppning om att allting ska gå sin väg. Som att tex. vara nöjd med sitt klädval, komma i tid till alla lektioner (!) och plugga. Kan väl kryssa i 2 av 3 ovanstående påståenden. Jag hatar måndagar! Ingenting går som man vill. Från och med nu finns inga måndagar. Bara dagar som påbörjar-veckan. Det är vad jag kallar: problemet löst. Nu drömmer jag bara om att jag ska lyckas med mina klädval, vakna så där härligt utvilad och komma i tid. Det ska gå. Förövrigt utöver mitt agg mot just ordet: måndag(ar) så har jag hunnit med rätt mycket. Lekt modell för en dag, fått reda på att jag ska stå i baren på lördag, bokat biobiljetter och börjat läsa en ny spännande bok! Känns som att jag har fått gjort så mycket och samtidigt så lite. Konstig känsla eller vadå? Jag vill ha mera, mera och åter mera. Nu får jag ta och lägga av. Börja leva i nuet. Kan ju alltid börja med en dusch. Hörs imorgon!

Puss&Kram
/ J


Ett hjärta

Det finns så mycket som jag vill säga, som jag vill få ut. Känner att allting just nu bara snurrar. Mitt liv, min kärlek och mitt huvud. Jag tar allting både det goda och onda, stoppar ner det och gömmer det i mitt hjärta. Det kan man ta hand om en  annan dag ♥ 

- Ibland känns det som att det finns så mycket kärlek så att det nästan inte får plats.

Cause I'm famous

Hej å hå :)
Var ett tag tag sen man skrev. Det finns så mycket annat som tar en ens tid numera. Tänkte iallafall dela med mig av en liten rolig historia:

Igår kväll får jag ett samtal ifrån socialkontoret kl halv elva.. Ifrån en kille som heter Bo lundgren.. Han presenterar sig och börjar sedan ställa frågor..

- Är det Jennifer jag pratar med?
- Ja
- Jag har hört att du varit inne på combi förra helgen..
- Ja?
- Och att du var väldigt berusad och minderårig..
- Uhm, jag fyllde 18 förra helgen?
- Det är inte den information jag fått
- Nehe


Klassisk busring får man väl lov att kalla det. Jag blev lite skakis får jag medge då han upplyste mig om att det var ett polisärende. Men när han uppgav att han först fått mitt nummer av vakten och sedan på hitta.se så sa det bara: lurad.
Jag vet inte riktigt vad det är som driver människor att ringa och driva ett sådant skämt - i detta fall för långt. Men när jag tänker efter så har någon slösat sin tid och sina pengar på en lördagskväll bara för att ringa mig.. Jag bjuder på den.

Puss&Kram
/ J

Jag undrar

Hur känns det att gå in i en vägg?


RSS 2.0