Fuck you !


 

Bild: I thougt maybe we can work it out?

Wednesday

Hoho :) Nu är jag helt färdig känner jag. Ska bara bara packa, duscha och måla naglarna. Lång dag på jobbet idag: 9-18 = Död! Cashen bara rullar in :) Man får tänka posetivt! Jag älskar listor och jag har faktist hört och häpna(!) hunnit med allt idag. Fucking amazing! Grejer är på gång. Känns bra, känns bra. Nu drar jag till Tjörn så ha de!

- Gókväll gott folk!


  

Bilder: Min älskade lista, ramen jag målade förut och skolådan jag piffat upp
ENJOY !

Tuesday

Idag har det varit riktigt spännande på jobbet. Jag har fått göra det ena roliga efter det andra. Tex. Tagit emot en beställning av tapeter, fyllt på brytmaskinen och blivit utskälld.

- Snart blir jag riktigt förbannad på dig!

Åh jo just det. Bankat pengar. Ni vet sådan automater med en lucka (även kallade cashdrops) har jag fått testa mig på för första gången.. någonsin :) Det gick bra, tackar som frågar. Växlat lite pengar och betalt en räkning (Y) Vuxenpoäng Jenna, vuxenpoäng! Vet ni? Fyfan vad jag är grym. Nu ska jag måla naglarna, städa på mitt rum och kolla på mitt älskade SATC

- Gókväll gott folk!




Bild:
Fyfan vad jag är grym (Y)

Monday

Work, work and work. Vaknade dock brevid sötnosen och plötsligt kände jag det där suget igen! Jag ville verkligen inte jobba. Jag ville bara dra täcket över huvudet och sova. Sova riktigt länge.. Fick iallafall skjuts till jobbet av älskling. Du är bäst :) Bastu, leveranser och tjöt med orderavdelningen. När jag äntligen slutade då tänkte jag: Gött! BAAADA! Blev det så? Nejnej, jag åkte på att vara barnvakt. Jag ligger ju bra till oss Sankte-Per iallafall. Inte dåligt pinkat det heller. Om det även går åt helvete inom färgbranschen så vet jag något annat som jag skulle passa perfekt som.. PERSONAL SHOPPER! Det skulle nog inte vara så dumt. Handla lite mjölk, ägg och smör. Jo just det ja; jag hittar grymt inne på maxi efter att ha handlat där nu 2 dagar i rad. Såja å nu vet ni vem ni ska ringa ;D 




Bild: Stek på lilla Hawaii

Dagen-efter

Sol. Bad. Cola. Allting och mer därtill för en dag på stranden. Jag och Therese är knappast dem som ligger och latar oss dagen-efter. Vi kör på som vanligt! Tog bilen upp till lilla Hawaii och låg sedan å pressa. Så jävla gött! Brun, brunare och brunast. Funderade starkt på att sola topless(om vi ska vara helt ärlig så är det inte mycket att se) men jag vågade inte. Varför? När min mamma var ung gjorde varenda människa det. Så det så! Idag känns det bara som att varje person i princip stirrar. Jag vet, för jag gör det själv när någon slänger av sig överdelen. Varför? Ingen aning. Men nästa gång. Då jävlar!  TOPLESS! 

   
Bilder: Moi, Therese, Lilla Hawaii ifrån klipporna och vi på väg hem


Allting blir vad man gör det till

Gårdagen var.. hur ska jag säga det? Helt jävla GALEN! Förferra hos Sandra blev det inte men väl hos Josse (som har världens snyggast kök) Jag kände mig lite som en tratt när det började dra ihop sig mot att gå till bussen. På bussen träffade man Robin och Chrille. Kul att se er! I stan var det sjukt mycket folk inte bara för det var lönehelg utan för att Iron Maiden var i stan. En härlig kväll på stan :) Träffade Erik utanför bryggeriet som jag inte sett sedan skolan sluta. TREVLIGT! :D Efter det blev det hemfärd och raka spåret mot combi. Mojoti och dans till kaggaro. Behöver jag nämna att jag mådde som en prinsessa? Kebab på busstationen och sedan hem. Tack!

    

Bright side

I woke up this morning with a little strange feeling. Jag ville inte jobba (!) Jag ville ligga kvar i Freddans gosiga säng och bara sova. Så blev inte fallet då min pojkvän som själv var lagom pigg puttade ut mig ur sängen och propsade på att jag skulle gå och duscha. Medans han självklart nöjt låg kvar.. Uppskattat? Tveksamt. Jag kom ju upp ialf och nu väntar jag bara på att få hämnd. Hämnden är ljuv säger jag bara.. Jag kom till jobbet (en minut försenad?) Shit happens!
Efter jobbet blev det lång promenad till Kungälvs centrum, inhandlade ben&jerry glass och begav mig mot kullen för att möta Lou :) Det var ett tag sen så vi hade mycket att ta igen. Nu ska jag kasta mig in i bilen, köpa en blomma och sedan hem till Therese. Förferra hos Sandra ikväll sedan blir det stan :) PARTYPARTY !

- Godkväll go fólk!

 

Bilder: Lou och jag and we sure know how to enjoy life!

Ronja rövardotter

Igår var det premiär för Ronja rövardotter på Allmag festplats. Självklart var jag där (!) Mysig liten familjeföreställning för både stora som små. Åh Freddan du var grym! Kände knappt igen dig.. Så om ni är lite sugna på ett äventyr (jag hade aldrig varit där tidigare och att hitta dit var en resa i sig) Men var lugn - det är skyltat. Vad kan man säga? Rekommenderas starkt!  :)



Ronja rövardotter: Se den!

Sol, sol och sol

Underbart väder idag! 29 grader, strålande sol och inte moln i sikte.. å jag jobbar. För att se det från den ljusa sidan har jag ju fått jobba i en bastu.. alldeles gratis xD Så man ska inte klaga. Senare (när jag väl slutat jobba) kom Larsson, Moa och Therese hit och det blev lite allmänt tjöt om smått&gott :) Vi hann till och med att åka och bada (Y) Varit så sjukt sugen på det hela dan! Just nu sitter jag och kollar på STC. Jag svär det måste vara det bästa tv-programmet som någonsin gjorts håller ni inte med? Känns lite hemskt att erkänna att jag inte hunnit med att se filmen än dock. Något att rekommendera?



Dagens outfit: Älskade silverskor

Sommar och sol

Solen stekte gott idag eller vad säger ni? Precis som det ska va :)
Idag har jag varit ledig för första gången på evigheter(!) Sov riktigt länge och sedan har hela dan tuffat på i samma sparsamma takt. And I just love it :D Om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig lite som en ny människa. Vad har ni där ute roat er med idag? Badat, solat eller bara allmänt slappat som jag kanske?
 Ta hand om er och glöm inte solkrämen :)
                                                                                                                                                                                                                
 


: Jordgubbar, solbränna och rosa nagellack. Då vet man att det är sommar (Y)

Are you ready?

Kära lilla blogg :)
Ojoj, jag känner redan att jag börjar hitta tillbaka till detta. Till bloggandet, bloggsuget är på topp!
Men ibland måste man få ut sina känslor. Idag har jag haft en riktigt bajsdag. En sådan dag då man bara vill dra täcket över huvudet och glömma att världen existerar. För en stund ibland. Någon som känner igen sig? Men icke sa nicke, upp och jobba. Gick riktigt, riktigt segt på jobbet idag. Jag hade lösning dock inom räckhåll: En godispåse :) Tänk vad lite namnam kan göra ibland. Undrar om vi kan lösa världsfreden med godis? Kanske, kanske inte. Efter jobbet åkte jag och handlade lite grejs. Mitt bankomatkort är på väg (igen) mot att övertrakasseras. Lite gladare nyheter är att nu äntligen, har jag fått färgat och klippt mitt hår :D Ah. Älskar den känslan man får när man är nyklippt. Gör inte ni? Ah, fräscht säger jag bara.

 
 



1. Före-bild(jag är så seriös som ni ser)
2. Efter-bild(Ibland lyckas jag dock :D)
3. Lite smått och gott :)


PS. Idag kommer min älskling hem :D:D (han har nu landat)

Puss&Kram
/ J

Änna goa gubbar



En del har det allt bra gött.
Som tex. pojkarna på bilden
Det har nu varit i Sunny Beach i snart en vecka
men imon då kommer det hem till lilla Sverige.
Åh nu vet ni det :)
PS. Bilden är tagen på Låka när vi firade att sommarlovet tagit sin början (Y) 


Fler droppar regn

Kära lilla blogg :)
åh ibland går tiden allt bra snabbt. Det är redan Juli(!) Idag hade jag tänkte börja med en dekorationsmålning bakom min dörr(för ärligt talat ser det förjävligt ut i mina ögon) men icke sa nicke. Jag var trött. Eller min kropp var trött och huvudet tungt. Så jag somnade istället. Att färga min fula lilla utväxt blev det inte heller något av. Yeye, det kommer fler dagar. Jag behövde nog detta också. Känner mig plötsligt mycket bättre och hostan försvinner mer och mer(för er som inte vet har jag luftrörskatarr) So it was totally worth it! :)

Imorgon innan jag börjar jobbet (12) ska jag ta en tripp till stan och inhandla en sak till Freddan :) Jag har inte haft tid(jobbat och varit sjuk) men han ska få den när han kommer hem så. Om jag så ska behöva åka till månen så ska han få den då. Det har jag gett mig tusan på :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan nana(mmm) Ingen rast och ingen ro. Jag är som ett duracell batteri - bara går och går ;)



Puss&Kram
/ J

En droppe regn



Oj, jag har varit dålig på att uppdatera min kära lilla blogg på länge.
Sitter just nu och lyssnar på John Mayers - Say och min katt hoppade precis in genom fönstret.
Det regnar just nu och jag gör egentligen det enda som finns att göra då.
Lyssna på skön musik och drömma mig bort.

Till en solig strand med palmer i svaj
eller bara följa vägens vita band.

Dagens försök till att vara poetisk.
Lyckas jag?
äh, vafan.
Jag vill följa vägens vita band precis som hon på bilden
Lycklig, fri och bekymmerslös.

RSS 2.0