Torsdag

Idag har jag inte mått så himla bra. Tur att jag har en sådan underbar pojkvän som pysslar om mig! Han lät mig i princip inte lyfta ett finger när det gällde något! Han dukade bordet, han lät mig vila i soffan och han pussade på mig och frågade hur jag ideligen hur jag mådde. Jag kände mig som en prinsessa ska jag säga er :) Sen är jag inte så himla lätt att pyssla om då jag vill klara allt själv eller "kan själv!" likt en tre-åring. Det är inte lätt att vara gentleman emot mig. Men han står ut :) Haha. Framemot em mådde jag bättre å då blev det bowling, biljard och pingis. JAG VANN! :D Inte bowlingen men allt det andra och jag tänker njuta av det så länge jag kan. Nu är det dags för taco :)
- Mums!


Bildtext: Mådde inte så bra imorse..

Inatt jag drömde

Inatt drömde jag något som jag aldrig drömt förut.
Jag drömde att jag var en fransyska med ett mycket sexigt nattinne och utttal. Min pojkvän var plötsligt en tysk gentleman med mustach och folkdräkt. I drömme skulle vi ge oss ut på en jorden-runt-resa och den började i L.A. Där craschade vi på min kompis soffa som spelade i NBA. Behöver jag säga mer?

Freddan till mig efter att jag berättat om min dröm:
- Vad åt du igår egentligen innan du la dig?


Oktober månad

.. Är en rosa månad!



Danmark

So to say! Nu är vi äntligen här. Iiih ! Vi har precis käkat kaffe och bulle.  Mums :) Snart blir det nog bubbelbad tror jag. Eller så tar vi en promenad i det fina vädret. Det är perfekt väder! Varken för kallt eller varmt. Det blåser lite men det är inte så farligt. Ni skulle hört vinden, haglet och regnet i natt! :O Då var jag glad att jag låg i en varm säng kan jag säga er. Igår var första dagen på lovet. Pirrig och förväntansfull as usual. När vi kom hit till detta lilla charmiga gråa hus så började vi med att packa upp och dona. Jag kom även på vem som ska få bädda i framtiden ;D Vilken tur jag har som har hittat en pojkvän som kan så mycket! Laga mat, diska, damnsuga och bädda. Jag ska bara lära honom tvätta så blir allt helt perfekt. Haha :) Nu ska jag återgå till att vara social med min pojkvän. Ha de bra allesammans :)

Bildtext: Så kan det gå när inte haspen är på ;D

Charmigt


more movies at http://www.miloop.com/

Soon I will be gone

Danmark imorgon. Jag har nog aldrig längtat så här mycket efter något i hela mitt liv! Det säger väl allt om att jag  är i stort behov av semester. Den kanske också kommer ge lite perspektiv på saker och ting.. Dagens stora fundering: ska jag ta med mig kalendern? Det ligger ju alltid i handväskan. Usch! Den saken följer inte med. Den skriker plikt och ångest egentligt mig. Jag tänker bara njuta en hel (nästan) vecka och bada bubbelpool. Jag får ju inte bada i simbassängen på grund av allt klor. Å det suger ju när man ska till ett badlandskap. Som tur är finns det ju fler saker att göra. Jag har även bara ett mål denna veckan och det är att klå Freddan i badminton. Haha jag får väl se om jag lyckas :)

 
Puss&Kram
/ J

Hej å hå

Hej lilla bloggen :)
Jag hoppas du inte saknat mig alltför mycket. Nä jag tänkte väl det :) Jag har haft fullt upp sen jag senaste skrev något. Jag har börjat praktisera på Universum, jag har jobbat arslet av mig, Moa har fyllt nitton, jag och älskling har varit tillsammans i fem månader och jag har även nu senaste fått en infektion i hornhinnan. Glasögon och inga linser på en månad var straffet för det. Fun. Jag tänker dock inte gräva ner mig särskilt mycket i det och ta dagarna som det kommer. Det är lov från och med Måndag. Förhoppningsvis(?) så blir det Danmark som planerat. Nu tänker jag slötitta på TV och käka godis för det får man göra när man är sjuk. Allt från mig pusshej !



 - You are to good to be true ♥

En måndag i mitt liv

Idag har jag...
[X] nästan kommit i tid till skolan
[X] varit på universum och lärt mig en del om både matematik och kroppen
[Xantagligen tjötat hål på en killes huvud (Y)
[/] kanske fått en ny vän
[Xdruckit en himla massa kaffe 
[/] tränat (tja nästan ialf xD)
[X] pratat i min hemtelefon så mycket att den dog
[X] blivit grundligt lurad av min pojkvän (Y) (ja det var bertsson..?)
[/] skrivit loggbok
[  ] tittat igenom mina papper inför imorgon
[X] letat efter mitt usb-minne utan att hitta det
[  ] lagt in ny musik på min mp3
[X] målat mina naglar röda
[X] varit lycklig hela kvällen

Mer bilder ifrån The studio








Monday

Måndag morgon. Fast det bröjar väl närma sig lunch tror jag. Jag har en konstig känsla i magen. Usch usch säger jag bara. Jag ville inte heller ställa upp en bild inför gymnasium-mässan. Suck. Jag känner mig konstig. Arg och frustrerad på en och samma gång! Jag vill bråka med någon. Jag är på ett sådant där bråkhumör idag. Förhoppningsvis går det över. Universum idag kl. 14.nollnoll Wöhö. Hejdå Mimers, ja hejdå!

The studio

Idag var jag och min älskade pojkvän på "The studio". Det ligger i Nordstan på Götgatan 16 mitt emellan expert och Mcdonald's. Jag har då aldrig träffat trevligare personal! Det fanns även en snygg hunk i receptionen för övrigt. Tjejen som sminkade mig hette Carmen och var jätte duktig! Hon la en naturlig bas och sedan fick mina små mandelformade ögon en sotning. Grymt nöjd med resultatet! Det var extra kul då jag aldrig lyckats med sotade ögon. Jo kanske om man vill se ut som någon som inte sovit på ett par dar eller en pandabjörn... Grymt kul dag iallafall! Såg alldeles nyss "What happens in Vegas". Mysfaktorn är hög i den filmen! Å just nu tänder älskling ett par ljus :) Det blir kaffe och mys. Känns som ett rätt bra sätt att avsluta helgen på. Ciao!





  

Fredagsmys

Det är ovanligt tyst här hemma. Bara TV:n som hörs. Idol på 4:an. Det blir faktist första avsnittet jag ser i år. Jag hänger med dåligt. Tiden räcker inte till. Ikväll blir det myskväll. Jag har tänt en massa ljus. Det blir nog ett avslappnade bad sen. Jag tror jag till och med att jag ska lägga ansiktsmask. Varva ner och riktigt känna att det är helg. Mmm. Jag vill inte tänka på att min dator gått åt helvete(det är därför det har varit dålig uppdatering) och att jag måste plugga. Novemberlovet känns väldigt aktuellt. Jag vill bara ligga kvar i sängen när klockan ringer. Jag vill kunna äta frukost i lugn och ro. Jag vill kunna vara uppe hur länge jag vill och sedan vakna fullt utvilad. Det ska bli riktigt skönt på universum. Projektarbete i hela två veckor.



För jag vill resa långt bort..
 

Wednesday





Vita pärlörhängen - present från syrran
Röd sjal - mammas gamla
Elefant halsband - H&M
Vit t-shirt - Eve by JC
Svart pennkjol - Syrrans
Mönstrade leggins - Gina tricot
Skinnstövlar - Vagabond

RSS 2.0