Ta dagen som den kommer!

Så var långhelgen över. Kom hem imorse och slängde av mig väskorna för att tjugo minuter senare ge mig av till jobbet. Värt? Nja. Jag konstatera att jag åkt buss med samma chaffis tre gånger idag. Poppis! Körkort blir allt mer ett kall. Vuxenpoäng plockade jag, Martini och Jasmine förut när vi var och handlade på City cross - den svenska matrebellen! 238 kr gick kalaset på. För lite sallad, frukt, kex, ost och vatten? What? Det är fan billigare att vara ohälsosam! Det blir stranden imorgon med the ladies. Funfun och klart åker vi till lilla hawaii. Äventyret väntar :) Å jag längtar. Nu blir det städning av mitt rum och till min hjälp har jag spotify. Vilket är tuur... Imorgon ska jag bli brun! :)



 


Jag och Martini
Fotograf: Jasmine

090620


Pojkvän+jag i bilen på vägen upp till Lysekil. Tog dryga 2½ timme upp.
Spelade svennebanan och massa andra goingar för att hålla partyhumöret uppe!


Väl framme blev det käk på La casa sedan promenad till minigolfbanan.
Jag förlora och Freddan vann. Priset? Coca-cola till vinnaren!



Efter minigolfen gick vi till Jönssons och drack vin.
Träffade Hanna och Jullebulle vilket var väldigt trevligt :)



Skål!
Det var alltifrån Lysekil -09

Mamma mia!

Idag är det midsommardagen. Freddan  jobbar och jag ska slänga på filmen "Mamma mia". Vädret ser lagom trist ut men så fort min pojkvän slutat jobbet bär det av till Lysekil för minigolf, god mat och att träffa vänner. Gottegrisarna har 14 grader varmt och sol :) Jag längtar! Nu blir det film.



 



Midsommar

Åh igår var det dans kring stången, sill och nubbe som gällde! Testade snaps för första gången. Ingen höjdare direkt.. Det är nog inte riktigt min grej. Jag hade till och med fått på mig en blomsterkrans på huvudet! När jag var liten var det den obligatoriska huvudbonaden på min lilla hjässa. Kransen i år var större än mitt huvud men ack så vacker :) Langar bild nån dag så ni får se. Det blev ingen nattfotboll som förra året eller dans på logen då det började regna framåt kvällen :( Men hej det kommer fler midsommaraftonar, så det är ju inte helt kört! Hoppas alla hade en trevlig midsommar nu och tog det lugnt med nubben ;D



Sugen!

Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

Jag har lovat mig själv att inte handla något förräns lönen har kommit men när jag ser den här klänningen då börjar det klia i fingarna. Då har mitt köpstopp pågått i en månad. Ajaj vad jag vill ha den.
Men om vecka då jävlar ska jag klicka hem den.
Vart den kommer ifrån? Nelly of course!


Vilket vackert väder!

åh solen skiner idag... i min fantasi. Fy fan vilket jävla pissväder. När man vaknade imorse och hörde regnet smattra emot rutan var man inte seg med att tänka: åh nej..

Sommar -09



I sommar ska jag jobba, festa, umgås med vänner, ta vara på det fina dagarna, sola å bli brun, bada, åka till varberg, vindsurfa, resa utomlands och gå på bröllop. Det är vad som är planerat hittils. Jag hoppas på mer i mån om tid..



 


Typisk lördag

En typisk lördag innebär kaffe&jobb för min del. Skall alldels strax väcka min sovande pojkvän så att jag kan komma iväg till jobbet. Hörs senare! :)

Work baby

Idag blir det jobb.


Biodags!



Bio idag med finast! :)

Lycklig :)

Kan man vara annat än lycklig när man:
 
1)
Har tagit studenten?
2) Har semester?
3) Har en underbar pojkvän?
4) Fått tillbaka skatten?

. . .

Nej jag trodde väl det :D


What a feeling

Det är konstigt känsla att ta studenten. Friheten är påtagligt, ja himleskt nära. Jag menar hur många gånger har man inte önskat att man sluppit gå till skolan? Missförstå mig inte, men ibland har det känts jobbigt att banka in kunskapen med hjälp av läroboken. Ändå nu när det är slut, rent ut sagt över då vill jag inte släppa taget.

Ett tal på studendagen framfört av min pojkvän fick mig att inse att: skolan är trygghet. Jag som har kämpat mig igenom gymnasiumet, kämpat för att ta mig upp ur sängen på morran för att få en utbildning, då fattade jag faktist inte att skolan är trygghet. Det förstod jag på min studentdag!

Sådant som man tagit för givet som att träffa vänner i korridoren, käka i matsalen(mot slutet alltmer sällan) eller bara träffa sina klasskamrater. Allt är över nu. Åh alla kanske inte känner som jag, vissa har kanske ett mål, en plan för att skapa sig ett nytt liv. Jag hoppas att oavsett man vet eller inte att man lyckats med tre saker under gymnasiumet: Att man har skaffat sig vänner för livet, minnen och kunskap.

Nu blåser nya vindar och vem vet? Kanske kommer suget efter kunskap och annat lite senare. Nu gäller det att jobba arslet av sig i sommar och hinna skaffa sig en bränna :) Sedan får vi se vart det bär av. Den som lever får se.

För jag har tagit studenten!

Fyfan va jag är bra!


Kl 13.30 sprang vi utifrån Mimers hus för sista gången. Vi åkte flak i glädjerus och allt kändes så rätt. Därefter studentmottagning med släkt och vänner. Senare bilfärd till Eriksberg där det var dags att förkröka. Bussen gick 22.25 mot Kajskjul åtta fast först stack vi till Victorias. Vi blev nekade i dörren och med studentmössan i högsta hugg gick vi istället till Chez amis :) Tequilarace påbörjades och avslutades för att ta en taxi (!) till Operan. Gyllene tider, ett vänligt leende från taxichauffören gjorde att vi till slut hamnade vi där vi skulle. Studentfesten såklart! När vi väl kom dit slog vi verkligen klackarna i taket. Blåsor på fötterna, allsång och härliga människor. Helt enkelt en otrolig stämming och när ljuset tändes insåg man att allting har ett slut. På vägen mot bilen, över bron det var då tårarna kom. Det är dags nu. Nu gäller nya tag, ett  fast mål även ifall jag fortfarande har en del orealistika drömmar. Så är det dags att bli vuxen. Nu börjar äventyret!

FÖR JAG ÄR GALET BRA!

RSS 2.0