Thank god it's friday

Kära blogg :)
Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag. Strålande väder ute idag :) Inte många lektioner i skolan så det har varit.. chill :) Alexander tog mig dock lite på sängen. Vad står IFK för? Jag inte funderat över det. IFK är IFK liksom. Jag är ingen supporter men mitt lag spelar inte allsvenskan så vafan. Klacken igår var dock grymt. Jag vet ialf att jag inte gillar GAIS och derbyt ville jag grymt gärna gå på. Det blev IFK-klacken :) IFK vet jag nu tack vare Freddan står för IdrottsFöreningenKamrat(skap?). Blev fika efter skolan och till och med en promenad runt fästningen i det fina vädret. Trevligt trevligt :) Jag väntar spänt på fortsättningen av historia á la Paris bara så du vet Freddan ;) Nu ska jag kasta mig in i duschen. Stan senare och jag funderar på high heels kvällen till ära. Ska väl se om jag lyckas gå i dem med mina mindre smickrande och skavande små? fötter.  Vad händer för er del?

Puss&Kram
/ J

Kommentarer
Postat av: Anonym

ha en fortsatt trevlig fredag ! =)

2008-04-18 @ 17:32:25
URL: http://gabbifreak.blogg.se
Postat av: Jasmine

Har du haft en bra dag? :)

2008-04-18 @ 17:35:16
URL: http://assmine.blogg.se/
Postat av: mulin

Jag är sugen på en utekväll men jag ligger minus på kontot så jag ska ladda hem film, brygga massa kaffe och äta godis i sängen (:

2008-04-18 @ 17:51:36
URL: http://apoetry.blogg.se
Postat av: mulin

Haha, hjälp! När mammor vill prata ekonomi är det verkligen något som inte är okej. Hoppas att samtalet går bra och att du kommer ur det helskinnad.

2008-04-19 @ 17:08:04
URL: http://apoetry.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0